UA 30.09.2022 22:55 пишет: перші 15 хв думав вимнути фільи але далі на диво шикарний трешак-))))))
От я десь у цей період перегляду і вимкнув. Як на мене то повна дурня.
Ты какой то совсем скучный, причем в каждой ветке
Розумієш, коли стьоб інтелектуальний на кшталт "Отель Гранд Будапешт" або "Залізне небо" то це цікаво дивитися навіть не звертаючи увагу на певні незтиковки сюжету. А коли щось типу цього "потягу" то просто жаль витрачати час на таке.
А хтось може своїми словами пояснити про що кіно? Бо я нічого не зрозумів і вимкнув. При цьому наприклад про що кримінальне чтиво чи вбити білла у мене питань не виникало.
nickka 03.10.2022 10:42 пишет: А хтось може своїми словами пояснити про що кіно? Бо я нічого не зрозумів і вимкнув. При цьому наприклад про що кримінальне чтиво чи вбити білла у мене питань не виникало.
Як у Джентельменах повільний початок, а потім прискорення. Тільки у джентельменах у героїв усіх була зрозуміла мотивація, а тут мотиви деяких героїв так, для галочки
_Zedd_ 03.10.2022 11:38 пишет: Учора подивився. Склалося враження, що у Бреда Піта останні роки важкувато з фінансами, то знімається де може, аби щось заплатили.
Звісно, можливо я не правий і навпаки - Бред іде у ногу з вимогами часу.
Але про своє відчуття я сказав.
Про сюжет і остальне - помовчу, нема про що говорити.
Я думаю, що Бред іде слідом за русским кораблем Колєй Кейджем... Три рази намагався подивитися цю нісенітницю на 50хв. вимкнув назавжди.
_Zedd_ 03.10.2022 11:38 пишет: Учора подивився. Склалося враження, що у Бреда Піта останні роки важкувато з фінансами, то знімається де може, аби щось заплатили.
Звісно, можливо я не правий і навпаки - Бред іде у ногу з вимогами часу.
Але про своє відчуття я сказав.
Про сюжет і остальне - помовчу, нема про що говорити.
Я думаю, що Бред іде слідом за русским кораблем Колєй Кейджем... Три рази намагався подивитися цю нісенітницю на 50хв. вимкнув назавжди.
За Колю Кейджа я Вас попрошу!))) Невыносимая тяжесть огромного таланта Николаса Кейджа якраз зовсім непогано, а Коля - на тверду пятірку)))). ЩЕ є порох