autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Drug2 | патриарх *
Опікунство
20 августа 2022 в 03:42
В цю пізню годину нє спитса, не спитса, не спитса би мне....
Отоварили сьогодні повісткою. Попадалось мені на очі, що вроді оформляють відстрочку для опікунства над
пристарілими батьками 80+?
Інвалідності немає.
Який механізм, чи вже пізно пити боржомі?
harald67 | подсевший на форум **
Re: Опікунство
[Re: Drug2] 20 августа 2022 в 09:04
Drug2 20.08.2022 03:42 пишет:

Отоварили сьогодні повісткою. Попадалось мені на очі, що вроді оформляють відстрочку для опікунства над
Інвалідності немає.

Я свого часу оформлював опікунство над мамою (її вже давно немає ). То це через суд робилося. З початку визнати недієздатною а вже потім призначити опікуна. Дякувати судді на одному засіданні це зробила. Може зараз для питань відтермінування призову є якийсь спрощений механізм.
А з іншого боку якщо батькам 80+ то і тобі не 30. Зараз реально призивають лише тих, кому немає 45 років. Старших лише якщо мають якусь дуже дефіцитну військову спеціальність. Так що може просто пройти комісію і не паритися.
Drug2 | патриарх *
[Re: harald67] 20 августа 2022 в 10:56
harald67 20.08.2022 09:04 пишет:

Інвалідності немає.

Я свого часу оформлював опікунство над мамою (її вже давно немає ). То це через суд робилося. З початку визнати недієздатною а вже потім призначити опікуна. Дякувати судді на одному засіданні це зробила. Може зараз для питань відтермінування призову є якийсь спрощений механізм.
А з іншого боку якщо батькам 80+ то і тобі не 30. Зараз реально призивають лише тих, кому немає 45 років. Старших лише якщо мають якусь дуже дефіцитну військову спеціальність. Так що може просто пройти комісію і не паритися.

Спасибі. Так, я дійно вже довольно старий молодой человек оце на днях 50 приголомшило. Але спортивний не тільки на вигляд, і виглядаю на десятку молодше. Оце і тривожить, та й говорять різне, якщо не тільки про Привида слухати.
harald67 | подсевший на форум **
[Re: Drug2] 20 августа 2022 в 11:38
Drug2 20.08.2022 10:56 пишет:

harald67 20.08.2022 09:04 пишет:

Інвалідності немає.

Спасибі. Так, я дійно вже довольно старий молодой человек оце на днях 50 приголомшило. Але спортивний не тільки на вигляд, і виглядаю на десятку молодше. Оце і тривожить, та й говорять різне, якщо не тільки про Привида слухати.

Додам: суд може визнати особу недієздатною на підставі офіційного висновку якоїсь там експертної медичної комісії. Вже не пам‘ятаю офіційної назви цієї комісії і може вона вже по іншому зветься.
Додаткова інформація
Модератор:

AlMat, doctor_b, moderator, Outdriver 

1 користувачів і 14 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 1375