Vmike 25.08.2022 22:40 пишет: Вот 200к залога заплатить понятно.... А вот насчет возврата его обратно... Как то сомнения у меня в отношении, что вот прям так и вернут...
Та технічно це не проблема - спецрахунок у держбанках введуть, на якому кошти твої, але заблоковані в якості застави. Повернувся вчасно, надав документи від погранслужби - розблокували, не повернувся вчасно - лежать якийсь час заблокованими (а вдруг все ж повернешся та у покаранні будуть штрафні санкції, але не на повну суму), а потім списуються до держбюджету.
Та у нас держустанови можуть зробити наприклад один прийомний день по документах повернення, с 9 до 15, і миттєво черги будуть такі що можна і встигнути.
gleb71 01.09.2022 10:17 пишет: Ну что кто уехал? У кого хоть Дия что то показала? Как оно нафиг работает то? 1е сентября уже ....
Нардеп від "Слуги народу", голова фінансового комітету ВР Данило Гетманцев заявив, що прем'єр Денис Шмигаль відклав підписання постанови про відрядження чоловіків за кордон.
gleb71 01.09.2022 10:17 пишет: Ну что кто уехал? У кого хоть Дия что то показала? Как оно нафиг работает то? 1е сентября уже ....
Нардеп від "Слуги народу", голова фінансового комітету ВР Данило Гетманцев заявив, що прем'єр Денис Шмигаль відклав підписання постанови про відрядження чоловіків за кордон.
Правильно, зачем стране экономика. Они же будут нас кормить, за квартиру платить.
А у них самих и у Шмиголя все в порядке. Погранцы в Телеге опубликовали документы, так там есть перечень документов необходимых для пересечения для держслужбовцев "у відпустку". Они, #адлы, ещё и в отпуск придумали как ездить...
Ну то трохи різні речі, студентам закрили, бо було багато підроблених документів (аж 600 ), а нормально реалізована процедура відрядження з великим завдатком навряд чи буде цікавою махінаторам. Просто реально той випадок, коли треба поїхати задля збереження бізнесу в перспективі, який приносить в бюджет країни великі гроші...
Дали офіційну відповідь на петицію. Усі в рамках закону. Обмеження діють на годину воєнного стану. Необхідність обумовлена ​​тим, що мобілізаційний ресурс може утекти.
У світлі оголошеної мобілізації в Росії очікується аналогічної за розміром мобілізаційної компанії в Україні.
Тож схоже до весни зрушень у цьому питанні можна не очікувати. Я так думаю.
Wave 23.09.2022 17:44 пишет: Ну то трохи різні речі, студентам закрили, бо було багато підроблених документів (аж 600 ), а нормально реалізована процедура відрядження з великим завдатком навряд чи буде цікавою махінаторам. Просто реально той випадок, коли треба поїхати задля збереження бізнесу в перспективі, який приносить в бюджет країни великі гроші...
Я думаю в данном вопросе так глубоко вникать не захотят. Во избежание вопросов легче отсечь все ньюансі...
Держись брат. Я уже свою фирму похоронил. Хотя кого это здесь волнует...