Re: Продавати чи ні авто, якщо воно буде стояти більше року
[Re: batal] 25 августа 2022 в 19:47
Продавать. Сегодня у тебя есть что продать хоть за что то, а завтра может и прилететь или еще какая хрень случиться, и платить будешь что бі вівезли на металлом. Навеяно событиями у меня за прошлый месяц.
[Re: Drug2] 25 августа 2022 в 21:47
Drug2 25.08.2022 15:37 пишет:
AlexAudiCoupe 24.08.2022 21:27 пишет:
kkk_GAZ240 24.08.2022 18:28 пишет: а потом купить что?
А когда будет это "потом"?
За. Соседка продавала дачу. Просила 14, ей давали 12. Отказала.
Я ее дурой обозвал. Муж умер, детям дача нафиг не нужна, ездить туда и отдыхать как раньше с мужем не получается, только приехать, покосить, убрать и т.д.
55 лет. Рассказал, что вместо того, чтобы горбатиться, она могла бы до глубокой старости ездить каждый год в Египет или Турцию на пару недель, или просто тупо получать по 100 баксов каждый месяц в течение 10 лет.
Сейчас за дачу не дают ничего. Т.е. просто тупо нет покупателей. Даже за 5000.
Машину продавати. Дача не машина. Дачу і я би не продав. Хоча, звичайно, деталі важливі, що, де? До речі, ще ніхто не знає точно, що там буде в перспективі з машинами. Можливий і кубинський варіант. Яка зараз вартість розмитнення убогенької машини за 5000 євро в мінімальних зарплатах? Яким буде курс євро і якими податками ті євро обкладатимуться?
Ну ось і вона "щаслива" власниця дачи, яку треба доглядати, а користі від неї ниякої.
[Re: batal] 26 августа 2022 в 14:55
Перед війною було куплено бу авто за 7куе . Після покупки воно проїхало 2ккм за 8 місяців. Завтра продають за 6, і це велика вдача, бо ніхто більше 5 не давав. Моє імхо, якщо воно не їздить щодня або не є життєво важливим транспортом (живеш в селі і до лікарні без машини можеш не встигнути, наприклад) - продавати.
[Re: djokoo] 26 августа 2022 в 16:25
Скорее всего перееду жить в Польшу ну и свое авто заберу с собой. Продать годовалый Форестер за даром нет желания. Может в Польше обменяю на что то не дорогое по Trde-in а может буду и дальше ездить.
[Re: opexkiev] 26 августа 2022 в 17:11
opexkiev 25.08.2022 15:38 пишет: Я наче не побачив, де вона стоїть. Якщо на вулиці під сонцем-дощами-птахами-мишами то за рік-два вона може виглядати жалюгідно.
В дворі стоять 2 машини з лютого. Одна під деревом з птахами - жесть, інша просто на асфальті - дощами миється, то ніби ок.
[Re: Slavik-d] 26 августа 2022 в 17:50
Slavik-d 26.08.2022 17:11 пишет:
opexkiev 25.08.2022 15:38 пишет: Я наче не побачив, де вона стоїть. Якщо на вулиці під сонцем-дощами-птахами-мишами то за рік-два вона може виглядати жалюгідно.
В дворі стоять 2 машини з лютого. Одна під деревом з птахами - жесть, інша просто на асфальті - дощами миється, то ніби ок.
Якщо потрібно не дороге місце під охороною, 260 місяць+ членський 500 можу дати адрес.
[Re: Нестор] 26 августа 2022 в 18:01
Нестор 26.08.2022 16:25 пишет: Скорее всего перееду жить в Польшу ну и свое авто заберу с собой. Продать годовалый Форестер за даром нет желания. Может в Польше обменяю на что то не дорогое по Trde-in а может буду и дальше ездить.
а как же оболонь?
а в польше на укр. машины просто вешают пол. номера, без пошлин??
п.с. ТС- конечно продать, нафиг она нужна, если тут не жить, там есть на чем ездить.
[Re: Абрвалг] 26 августа 2022 в 18:55
Абрвалг 26.08.2022 18:01 пишет:
Нестор 26.08.2022 16:25 пишет: Скорее всего перееду жить в Польшу ну и свое авто заберу с собой. Продать годовалый Форестер за даром нет желания. Может в Польше обменяю на что то не дорогое по Trde-in а может буду и дальше ездить.
а как же оболонь?
а в польше на укр. машины просто вешают пол. номера, без пошлин??
п.с. ТС- конечно продать, нафиг она нужна, если тут не жить, там есть на чем ездить.
ХЗ есть пошлина нет пошлины. Узнаю все на месте. А оболонь никуда не денется
[Re: orys] 26 августа 2022 в 22:04
orys 24.08.2022 19:33 пишет:
batal 24.08.2022 17:22 пишет: Буду вдячний за будь-які поради
Ми + Європа та увесь світ живе на пороховій бочці з постійними вибухами то там, то там. У нас війна, Тайвань-Китай ось-ось буде місиво. Індія - Пакистан були нещодавно серйозні сутички (територіальний конфлікт певно вже століттями). Литва - мішень, Фінляндія - сама готова напасти. Польща - в небезпеці і буде воювати. Ізраїль, Сирія (її залишки). І так по всьому світі в цілому. Ми не знаємо, чи переживемо завтрашній день, з огляду вищеописаного. Тому - продати, не задумуючись, коли вдастся, а ні - віддати на потреби (я з 14 року зміг віддати рено кенго та мондео родичам на потреби армії). Скажу відверто, віддав кенго, майже з неба впав мондео, віддав мондео, аналогічно впав інший мондео Якась сила є зверху і допомагає в ситуації, коли потрібно. Щодо повернення…, наразі буде першочерговою задачею влаштуватися та працювати там, а це легалізація, житло. Принаймні, продавши авто будуть гроші. А тут, дивіться карту, сьогодні день в тривогах і Україну бомблять, йдуть бої, ми відбиваємося. А раптом повернетесь, купите іншу - це залізяка, нічого страшного, коли навіть прийдеться після фокусу 2011 сісти на умовне скорпіо 1991, аби їхало, а може статися і так, що купиться авто 2021 року. Автомобіль - не золото і його зберігання десятиліття прибутку не дає і цінності не має, а комусь (не мені ) воно потрібне.
Ну ви дядя оптиміст..
По темі - місяць-два потримати, якщо таки лишаєтесь надовго то продати. Ну або хай якийсь родич катається.