autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
hugo-smk | СуперСтар **
Хімчистка стелі
30 августа 2022 в 11:03
Помітив у себе пару брудних місць на стелі. Некритично, але таки муляє. Стелі вже багато рочків і боюсь,що від активної чистки може "просісти". Чи зараз все робиться аккуратно і нема чого турбуватись? Хто що порадить?
Стеля світла, м'яка типу з поролоном.
sarbkiev | Достоевский *
Re: Хімчистка стелі
[Re: hugo-smk] 30 августа 2022 в 15:41
hugo-smk 30.08.2022 11:03 пишет:

Помітив у себе пару брудних місць на стелі. Некритично, але таки муляє. Стелі вже багато рочків і боюсь,що від активної чистки може "просісти". Чи зараз все робиться аккуратно і нема чого турбуватись? Хто що порадить?

тут лотерея, в мене відклеїлась десь через місяць, але якщо є зайві 10-15 К потім на перетяжку, то можна робити.
hugo-smk | СуперСтар **
[Re: sarbkiev] 30 августа 2022 в 16:14
sarbkiev 30.08.2022 15:41 пишет:

тут лотерея, в мене відклеїлась десь через місяць, але якщо є зайві 10-15 К потім на перетяжку, то можна робити.

Еее ні, нема)
Того й питаю може технології зараз дозволяють за це не переживати. Бо явно до мене її чистили і вона виглядає досить ок, крум місця над моєю головою
Манита71 | СуперСтар *
[Re: hugo-smk] 30 августа 2022 в 20:23
hugo-smk 30.08.2022 16:14 пишет:

sarbkiev 30.08.2022 15:41 пишет:

Еее ні, нема)
Того й питаю може технології зараз дозволяють за це не переживати. Бо явно до мене її чистили і вона виглядає досить ок, крум місця над моєю головою

Не піднімай голову і проблема піде
Lisiy83 | важничающий писатель **
[Re: Манита71] 30 августа 2022 в 20:35
когда в молодости работал в этой сфере, то почистил не один десяток потолков и нигде ничего не отвисло или отклеилось
если нет опыта, то купи сухую химчистку в баллончике
Lekha | подсевший на форум *
[Re: hugo-smk] 30 августа 2022 в 22:01
Я прошу пардону и даже готов получить горчичник, но смолчать не могу

Анекдот

Приезжает мужик (М) в автосервис и разговаривает с приёмщиком (П)

-(М) У мена проблема! Нужно срочно решить!!!
-(П) Что там у вас?
-(М) У меня весь потолок в машине в битой мошкаре и потыканый удочками после рыбалки, а мне китайцев завтра встречать! Нужно срочно почистить или перелицевать, как хотите!!!
-(П) Мужчина, срочно - это когда потолок шпильками от женских туфель весь потыкан, а ваш вопрос - в общем порядке.
kaktys | V.I.P **
[Re: Lisiy83] 31 августа 2022 в 07:47
Lisiy83 30.08.2022 20:35 пишет:

когда в молодости работал в этой сфере, то почистил не один десяток потолков и нигде ничего не отвисло или отклеилось

Зависит от рук и опыта. Зачастую отвисает от обилия воды
sarbkiev | Достоевский *
[Re: kaktys] 31 августа 2022 в 10:41
kaktys 31.08.2022 07:47 пишет:

Так ті хто мені робив хімчистку, теж вважають що в них у всіх клієнтів все Ок))) я ж не буду телефонувати, та скаржитись, що після їх роботи, через певний час стеля відклеїлась, я чудово розумію, що це мій ризик як клієнта хімчистки….
Lisiy83 | важничающий писатель **
[Re: kaktys] 31 августа 2022 в 12:52
kaktys 31.08.2022 07:47 пишет:

поэтому я ТС без опыта и предложил сухую химчистку
ElectronCar | читатель
[Re: hugo-smk] 1 сентября 2022 в 01:22
Пару мест пройтись торнадором и всё, только сначало проверить, чтобы ткань не распушивалась
Додаткова інформація
Модератор:

Yorc, AVB, Hrust, Stor, moderator, BorisB 

1 користувачів і 26 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 1688