djokoo 05.09.2022 14:56 пишет: Будівництво - це поштовх економіки, ок. То розмістіть держ.замовлення на відбудову зруйнованого житла, бо вже заморозки днями, а люди досі просто неба живуть. Чи не на часі?
Завантажте держ.замовленнями підприємства легкої промисловості, бо вони простоюють, а зимової форми в армії обмаль.
Дороги теж важливі, але це не панацея. У військовий час треба ремонтувати лише критично важливе, інше почекає. Чи ви готуєте окупантам гарний проїзд?
В ответ на: Поліцейські повідомили про підозру учасникам угруповання, яке, за даними слідства, розікрало 10 мільйонів гривень на ремонті доріг у столиці
«Серед спільників – генеральний директор комунальної корпорації з експлуатації автомобільних шляхів та службові особи підрядних організацій», – повідомляють Департамент стратегічних розслідувань Національної поліції та Київська міська прокуратура.
Згадався, навіть старий анекдот:
В ответ на: Проверяющий не выдерживает: "Я к Вам уже третий раз так прихожу, Вы меня в лицо уже знаете, я Вас каждый раз штрафую, но Вы все равно наливаете 40 гр! "Бармен: "Да мне проще Вам штраф заплатить, чем руку сбить! "
В ответ на: Поліцейські повідомили про підозру учасникам угруповання, яке, за даними слідства, розікрало 10 мільйонів гривень на ремонті доріг у столиці
«Серед спільників – генеральний директор комунальної корпорації з експлуатації автомобільних шляхів та службові особи підрядних організацій», – повідомляють Департамент стратегічних розслідувань Національної поліції та Київська міська прокуратура.
Згадався, навіть старий анекдот:
В ответ на: Проверяющий не выдерживает: "Я к Вам уже третий раз так прихожу, Вы меня в лицо уже знаете, я Вас каждый раз штрафую, но Вы все равно наливаете 40 гр! "Бармен: "Да мне проще Вам штраф заплатить, чем руку сбить! "
Помните недавно таможенницу львовскую уволили ( не удивлюсь если уже вернули назад) , которая о роде занятий говорила: "работаю немного на государство, немного на себя" ? Думаю тут проверяющий по такому же принципу действовали.