Шалом хлопці та дівчата! Ніколи не мав справи з варіками (нісан роуг) і як мені кажиться він жузжить дуже "громко" чи то так потрібно??? Був удар при дтп в штатах по передньому лівому колесі та лівому ричагу /диск і резина цілі/. Я так думаю або варік/підшипники/ або підшипник ступиці /завтра на ямі ступичний гляну, вірніше крутну коліща в різних напрямках і по ступичному буде мені ясно/. Звідси виникає питання де в Киеві зробити діагностику віріка в "толкових спецов". Заздалегідь вдячний за інфу. P.S. На панелі приборів помилок немає.
по-перше варікі ніхто норм не ремонтує, по-друге краще к офіціалам на діагностику (так, буде зовсім не бюджетно), по-третє хіба з лівої сторони не довга пів-вісь? то можливо це підвісний підшипник, він коли вмирає один в один як відчуття дохлого коробаса бо якщо пробіг не 300к то навіть після удару в колесо вірогідність виходу з ладу підшипників варіатора невелика зовсім
Пробіг там 74 т.км. Варік може й не дістало, там даже не витягували нічого, просто замінили крило, ричаг, тягу, наконечник, протитуманку та бампер з підкрильником. Та ще пластикові деталі по мелочам.
Pepko 19.09.2022 10:30 пишет: Пробіг там 74 т.км. Варік може й не дістало, там даже не витягували нічого, просто замінили крило, ричаг, тягу, наконечник, протитуманку та бампер з підкрильником. Та ще пластикові деталі по мелочам.
то скоріш за все ступічний, підвісний в найгіршому випадку, думаю
Pepko 19.09.2022 10:30 пишет: Пробіг там 74 т.км. Варік може й не дістало, там даже не витягували нічого, просто замінили крило, ричаг, тягу, наконечник, протитуманку та бампер з підкрильником. Та ще пластикові деталі по мелочам.
то скоріш за все ступічний, підвісний в найгіршому випадку, думаю
Ще й диск міг 8 стати або резина з овалом по зовнішньому діаметру/хоч на вигляд без пошкодження але ж могло від удару повести/, сьогодні буду дивитися, начну з менших зол... Ще десь читав, що в штатах їх в основному транспортуть з частковою погрузкою і муфта повного приводу/підшипники від цього під заміну?
Disnake 19.09.2022 09:59 пишет: по-друге краще к офіціалам на діагностику (так, буде зовсім не бюджетно)
До яких саме їхати? наскільки мені відомо то вони в Києві не одні.
важко сказати, там зараз зі спеціалістами теж проблеми, єдине чого до них, бо вони єдині мають повний ніссанівський софт для діагностики а так Кий-авто/Голосіївський/Віді - який ближче
Официалы приговорили муфту подключения заднего привода(да и я на яме видел что трансмиссионное масло на трубе глушителя имеется), теперь нужны канторы по ее ремонту в Киеве найти..? Есть в Виннице и Сумах но далековато, однако... Кто в курсах поделитесь контактами.
Disnake 19.09.2022 09:59 пишет: по-друге краще к офіціалам на діагностику (так, буде зовсім не бюджетно)
До яких саме їхати? наскільки мені відомо то вони в Києві не одні.
важко сказати, там зараз зі спеціалістами теж проблеми, єдине чого до них, бо вони єдині мають повний ніссанівський софт для діагностики а так Кий-авто/Голосіївський/Віді - який ближче
Був у віді, в рекламі лінія по перевірці ходової з умною назвою в натурі підйомник як в гаражах, слюсар - розводіло з молотком в руках, біжить масло з муфти заднього приводу-приговорили муфту до заміни, від послуг та їх ненавязчивого сервісу відмовися, з кишені мінус 647 грн. за 0,5 нормочасу слюсаря....
Ходив і по твоїй і в Вишневе, там тільки коробасами займаються, муфти Вінниця, Одеса та Суми на ОЛХ сидять але там самому знімати та відправляти НП. Знайшов СТО у Вишгороді на вул. Шлюзова там самі і знімають і ремонтують протягом 4 годин +/-. Може комусь в нагоді стане...
Pepko 22.09.2022 17:48 пишет: Ходив і по твоїй і в Вишневе, там тільки коробасами займаються, муфти Вінниця, Одеса та Суми на ОЛХ сидять але там самому знімати та відправляти НП. Знайшов СТО у Вишгороді на вул. Шлюзова там самі і знімають і ремонтують протягом 4 годин +/-. Може комусь в нагоді стане...
Доповідаю кому інтересно, а інтересно всім в кого є муфта підключення повного приводу (заднього/переднього): Начиналось з 4-6 т.грн. а закінчилось 12 т.грн. Три години роботи і три франкліна, під ключ з б/у запчастин(2 підшипника та сальник нові + літр масла в редуктор та муфту), дорого чи дешево.., х.з. нова під замовлення від 65 т.грн. і до 120 т.грн.(120 сто нісан на жмеринській за азс анп, "Родіна" - повинна знати своїх хероїв... ) З Вишгорода до Києва не загула і питань поки, що по муфті в мене немає, по ходу експлуатації відпишусь як і що.
Докладую кому інтересно, а інтересно всім в кого є муфта підключення повного приводу (заднього/переднього): Начиналось з 4-6 т.грн. а закінчилось 12 т.грн. Три години роботи і три франкліна, під ключ з б/у запчастин(2 підшипника та сальник нові + літр масла в редуктор та муфту), дорого чи дешево.., х.з. нова під замовлення від 65 т.грн. і до 120 т.грн.(120 сто нісан на жмеринській за азс анп, "Родіна" - повинна знати своїх хероїв... ) З Вишгорода до Києва не загула і питань поки, що по муфті в мене немає, по ходу експлуатації відпишусь як і що.
Пакет б/у фрікціонів 5 000,0 грн.(є і менше але для тих хто продає гарантія 20 т.км.,/ в мене 50 т.км./ але, я машинку для себе брав так, що любий каприз за ваші гроші.., чоловік скуповує б/у муфти по 50 баксів 50/50 утіль, чи щось живе буває + на "хлебушек с маслецом", але в нас війна і машинка повинна бути в строю, я так думаю... P.S. На ОЛХ 350 баксів відремонтована б/у муфта "и если чё" то куды бежать, а тут хоть есть куда ехать и с кем разговаривать...