autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Autoua.netФорумЗапитати Autoua

Обмежувач на двері-як пофіксити

hugo-smk | СуперСтар **
19 сентября 2022 в 12:58
Трошки задовбало, що двері ніфіга не тримаються ні в якому положенні. Сусід по гаражу колись пропонував пофіксити,але я не захотів. Тепер сусід далеко, а я не знаю як воно правильно робиться. Колись читав,що на мою модель підходить від Аккорду 7 з невеликими допрацюваннями,але думаю стан б/у з Аккорду буде не краще моєї, а нові якщо і є,то цінник неадекватний.
Хто що порадить?
kkk_GAZ240 | Шкодоволгный Вазотавр *
Re: Обмежувач на двері-як пофіксити
[Re: hugo-smk] 19 сентября 2022 в 13:59
hugo-smk 19.09.2022 12:58 пишет:

Трошки задовбало, що двері ніфіга не тримаються ні в якому положенні. Сусід по гаражу колись пропонував пофіксити,але я не захотів. Тепер сусід далеко, а я не знаю як воно правильно робиться. Колись читав,що на мою модель підходить від Аккорду 7 з невеликими допрацюваннями,але думаю стан б/у з Аккорду буде не краще моєї, а нові якщо і є,то цінник неадекватний.
Хто що порадить?

Ну когда хоть машину писать при вопросах начнут? На сузуки есть ремкомплекты, например
hugo-smk | СуперСтар **
[Re: kkk_GAZ240] 19 сентября 2022 в 15:35
kkk_GAZ240 19.09.2022 13:59 пишет:

hugo-smk 19.09.2022 12:58 пишет:

Хто що порадить?

Ну когда хоть машину писать при вопросах начнут? На сузуки есть ремкомплекты, например

І навіть куплена ось така
https://rozetka.com.ua/ua/151998561/p151998561/
Чи цього досить? Чи це так, лайт версія?
hugo-smk | СуперСтар **
[Re: hugo-smk] 19 октября 2022 в 20:29
На 2 СТО майстри казали, що треба міняти сам обмежувач. На моє авто на екзісті він 4200 штука і чекати місяць, знайшов на авто про за 1200, незрозуміло чи оригінал. Переглянувши відео було вирішено самостійно спробувати давно куплений ремкомплект. Результат вийшов непоганий,ефект відчутний. Для чистоти експерименту на другі двері замовив на авто про обмежувач,цікаво перевірити різницю.
Змінено hugo-smk (20:43 19/10/2022)
Car-Silence | СуперСтар ****
[Re: hugo-smk] 19 октября 2022 в 20:32
Для початку подивитися- чи є у наявності ремкомплекти обмежувача, якщо нема- шукати новий
Нафаня | Достоевский **
[Re: hugo-smk] 20 октября 2022 в 00:08
hugo-smk 19.10.2022 20:29 пишет:

На 2 СТО майстри казали, що треба міняти сам обмежувач. На моє авто на екзісті він 4200 штука і чекати місяць, знайшов на авто про за 1200, незрозуміло чи оригінал. Переглянувши відео було вирішено самостійно спробувати давно куплений ремкомплект. Результат вийшов непоганий,ефект відчутний. Для чистоти експерименту на другі двері замовив на авто про обмежувач,цікаво перевірити різницю.

і це все зроблено за 5.5 годин! дійсно,
В ответ на:

Результат вийшов непоганий

ЗЫ. 5.5 годин це різниця між питанням що робити і відповіддю, що усе вже зроблено, результата не поганий.

ЗЗЫ. У мене на Сузукі на задні двері теж обмежувач не працює. Хоч і користуюсь не часто задніми, але, ще й навіть гарантія не закінчилася, але я так і не заїхав щоб зробити. Передні все норм.
Відсутність обмежувачей на задніх дверях зовсім не заважає, двері намагаються закритися, користуюсь так.
hugo-smk | СуперСтар **
[Re: Нафаня] 20 октября 2022 в 11:11
1 місяць і 5.5 годин
Але якийсь недоступний мені тролінг

Питання було в тому чи дійсно ці ремкомплекти дають ефект,бо майстри мені доводили,що це все фігня, ремкомплектів не існує і тд. Зрозуміло,що ефект може бути недовговічний,але поки я його відчуваю.
Я вже давно приловчився користуватись без обмежувачів,але пасажири не всі в курсі і це загрожує травмами
hugo-smk | СуперСтар **
[Re: hugo-smk] 21 октября 2022 в 13:10
Отож на водійські двері замовлено нову деталь, оригінал, 1100 грн штука.
На пасажирській - куплений роки 2 тому гривень за 200 на Розетці ремкомплект вітчизняних умільців.
Чи є різниця в роботі? Є. Чи оправдана різниця в ціні? Поки однозначно ні. Як буде з часом-подивлюсь, поки задоволений і звикаю
hugo-smk | СуперСтар **
[Re: hugo-smk] 3 июля 2023 в 09:58
hugo-smk 21.10.2022 13:10 пишет:

Отож на водійські двері замовлено нову деталь, оригінал, 1100 грн штука.
На пасажирській - куплений роки 2 тому гривень за 200 на Розетці ремкомплект вітчизняних умільців.
Чи є різниця в роботі? Є. Чи оправдана різниця в ціні? Поки однозначно ні. Як буде з часом-подивлюсь, поки задоволений і звикаю

Доповню відгук.
Передні двері серез 9 місяців працюють не вау, але у середньому і крайньому положенні фіксуються. Різниця між новим обмежувачем і ремкомплектом вже зовсім невелика.
На ОЛХ побачив, що є ремкомплект на задні двері (свого часу мені казали, що там не така конструкція,як на передніх, і ці втулки не роблять через відсутність попиту). Спробував на одній-не без пригод,але поміняв. Отут результат вийшов вау, хоч зрозуміло, що не надовго.
Autoua.netФорумЗапитати Autoua

Додаткова інформація
Модератор:

Yorc, AVB, Hrust, Stor, moderator, BorisB 

0 користувачів і 15 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 1534