Re: ДТП в Житомирі, внаслідок якої загорівся мотоцикл
[Re: Sergiy Gren] 20 сентября 2022 в 18:25
Sergiy Gren 20.09.2022 10:19 пишет: на відео побачив 3 речі.
1) Мот начав падати на 2 хвилині. Умовно на 3 хьтось дозвонився на 101 На 7 хвелині підїзжає пожарка і на 8 мот вже погашено. Т.е. час реагування менше 5 хвилин. Вражає як працюють наші вогнеборці.
2) Перехрестя наче досить жваве. Але до приїзду пожарки лише жигуль додумався витягти свій вогнегасник. Невже свій час і 300 грн настількки дорожче ніж чуже горе. Візуально жигуль більшу проблему закрив. Ще 1 справний балон і вогонь би погас.
3) Коли час йде на секунди, - вогнегасник в багажнику то таки є проблема. Особливо коли багажник під ключ. Асобливо коли завалений чи щось таке. В мене в ніші запаски. Потрібно передожити в більш доступне місце.
Ну а то,что бак можете в любую минуту йопнуть,я бы точно не кинулся тушить.
Re: ДТП в Житомирі, внаслідок якої загорівся мотоцикл
[Re: K@rlson] 20 сентября 2022 в 21:53
В ответ на: Віталій, привіт!
Навзаєм
В ответ на: Вони ж тут літають, ніби їм капнули скипидар і теща народжує, в квадраті. Особливим шиком є "дати жизні" на одному колесі від світлофора до світлофора.
А зараз, коли все це побачив, уяви собі - світлофори там з'вился відносно недавно. Більщість були просто пешохідні переходи. Навіть я там, коли переходив то хрестився і бігом бігом
В ответ на: Коротше кажучи, той чувак "отдєлался льогкім іспугом"
Це 100%
В ответ на: Жаль тільки маестро на жигулях, який не дограв свою партію до фіналу рідним вогнегасником.
А от тут що неприємно, дуже багато їхало поряд і ніхто не вийшов допомогти. Як так можна