autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Autoua.netФорумПивна в шинку

Пекарня з круасанами свіжовиготовленими в Києві. Є таке? (3/3)

harald67 | подсевший на форум **
Re: Пекарня з круасанами свіжовиготовленими в Києві. Є таке?
[Re: Jaroslav] 1 октября 2022 в 18:12
Jaroslav 01.10.2022 17:52 пишет:

Rucha 23.09.2022 23:51 пишет:

Бажано щоб не з замороженого тіста, а щоб в одному закладі розкатували, пекли та продавали ще теплими.
Порадьте будласка!
PS: Пріоритет - правий берег.

Все воно маргаринове

А чого так? Пам,ятаю з дитячих років що і мама і бабця (їх вже давно немає) робили листкове та слоєне тісто виключно на маргарині. Інша справа що є у мене обґрунтована підозра що зараз тісто готують не на соняшниковій олії а на якихось пальмових чи кокосових.
egorka | продавець прохолоди **
[Re: Outdriver] 1 октября 2022 в 19:17
Outdriver 01.10.2022 18:10 пишет:

egorka 01.10.2022 16:34 пишет:

harald67 30.09.2022 13:27 пишет:

В ответ на:

...

Якщо вдень потрапляю на Ярвал, то на круасани навіть не дивлюся. Там є олдскульна пиріжкова ще з часів совка - зараз кафе/ресторан Ярославна. Там такі смачні пиріжки з різним начінням, що нафіг ті круасани.

ми колись там десь тиждень знімали кіно то я тих пиріжків наївся ого-го. Дуже смачні

Мы пахали: я и трактор?

Вгадав. Я і мій тракторець
Змінено egorka (19:20 01/10/2022)
Wood_Elf | СуперСтар ***
[Re: Rucha] 2 октября 2022 в 10:00
Пару років тому в мене каву брали друзі, у яких була пекарня. Вставали о 5 ранку, місили тісто. Все трушно, все якісно, ціни доступні кожному.
Через рік закрились, бо нікому це не потрібно. Хоча зараз багато хто за ними сумує.

По факту виявилось, що праці ну дуже багато, а заробітку мало. А дорожче перестають купувати.

Тому процвітають формати з випічкою з замороженого тіста. Нічого поганого в цьому не має. Так само якісно і смачно виходить. Тільки одні беруть заморожений круасан за 5грн, а інші за 20грн. При цьому готова продукція в роздріб десь на 5грн різниця. Вгадаєте хто успішніше з точки зору бізнесу? Так, ті що в роздріб на 5грн дешевше і на 15грн дешевше в собівартості.

А ще в нас полюбляють взяти 100грн за доволі дешевий круасан.

Ми купуємо Мантінга і Метрівські, тримаємо замороженими і періодично випікаємо для кав'ярні. Смачні як гарячі, так і коли трохи холодніші.
Кращі існують, але сьогодні такі реалії, що навіть дуже висока ціна не гарантує якості.

PS Друзі в Польщі самі випікають крусани в кав'ярні і вони дуже нереальні. Так, тісто заздалегідь готують і заморожують заготовки, але все самі. Питав чого в їхніх же кав'ярнях в Києві були не такі. То сказали, що не змогли знайти потрібної якості масло
Змінено Wood_Elf (10:07 02/10/2022)
AlexAudiCoupe | V.I.P. ***
[Re: Jaroslav] 2 октября 2022 в 15:55
Jaroslav 01.10.2022 17:52 пишет:

Rucha 23.09.2022 23:51 пишет:

Бажано щоб не з замороженого тіста, а щоб в одному закладі розкатували, пекли та продавали ще теплими.
Порадьте будласка!
PS: Пріоритет - правий берег.

Все воно маргаринове

Так випечку часто і роблять на маргарині.

"..
температура плавления сливочного масла ниже, чем у маргарина и для слоеного теста оно не подойдет: растает раньше времени. Также масло не очень рекомендуют использовать для рубленого теста, где важны слои в тесте. Но, всё-таки, маргарин лучше использовать лишь в том случае, если в рецепте он специально оговаривается.
....
Зачем добавлять маргарин в выпечку?
Картинки по запросу маргарин или масло для выпечки
Например, «Для слоеного теста», «Для песочного теста», «Для крема», «Для выпечки». Маргарин препятствует быстрому очерствению мучных изделий, улучшаются их вкусовые качества, они приобретает золотистый цвет, приятный сливочный аромат и необходимую пышность.
..."
octob | Достоевский **
[Re: Wood_Elf] 2 октября 2022 в 20:45
власник Coquelicot возив масло зі своєї батьківщини, з Франції, бо у нас не підібрав відповідного.
[Re: octob] 3 октября 2022 в 07:10
octob 02.10.2022 20:45 пишет:

власник Coquelicot возив масло зі своєї батьківщини, з Франції, бо у нас не підібрав відповідного.

А яке він возив. Бо десь читав що у нас усе масло солодковершкове, а у деяких країнах Європи, насамперед латинських - переважно кисловершкове. Може у цьому причина.
Hammer | Властелин 12ти Вольт ***
[Re: Rucha] 14 октября 2022 в 14:59
в ашане раньше труасаны были просто нарко, не знаю как щас, неско лет не ездил туды.
[Re: Hammer] 14 октября 2022 в 15:59
Hammer 14.10.2022 14:59 пишет:

в ашане раньше труасаны были просто нарко, не знаю как щас, неско лет не ездил туды.

В Ашані в Оушені (тавталогія виникає) круасани були такі собі.
pyatnica | патриарх **
[Re: Allodin] 23 октября 2022 в 08:33
Allodin 29.09.2022 23:18 пишет:

Чоловіче
В умовах України - не впевнений, що санепідем таке пропустить. Якось схотів замість недешевих заморожених круасанів
з Метро (дюже смачні після випічки) зробити їх самостійно. Почитав рецепт приготування - передумав.
2 доби єп...сь -я не настільки їх люблю. Житній хліб(на заквасці) - з цієї ж серії.

поэтому у нас не продают 100% житній хлеб, бо возни больше. а там дрожжами вопрос не решишь, процессы сложнее.

harald67 03.10.2022 07:10 пишет:

octob 02.10.2022 20:45 пишет:

А яке він возив. Бо десь читав що у нас усе масло солодковершкове, а у деяких країнах Європи, насамперед латинських - переважно кисловершкове. Може у цьому причина.

в масле решает температура плавления. и даже несколько градусов важны.
знающие люди советуют новозеландское, которое у нас продается, мол, оно самое лучше из всего, что есть на рынке.
samuray | важничающий писатель *
[Re: Rucha] 22 декабря 2022 в 20:49
Топовые круассаны в Идеалисте, особенно миндальный)
Autoua.netФорумПивна в шинку

Пекарня з круасанами свіжовиготовленими в Києві. Є таке? (3/3)

Додаткова інформація
Модератор:

moderator, Sergu44o, Hrust 

0 користувачів і 3 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 9382