kym 30.09.2022 00:33 пишет: Кто-то имеет личный опыт, чтобы без этого документа возникли вопросы и\или проблемы? Если да - где? в какой стране? в чем конкретно была проблема?
я тут по случаю выписал себе такие, но надо ли будет вообще где-то их предъявлять? ибо формат конечно допотопный....
Це для країн, що не підписали конвенцію про дорожній рух ОАЕ, США, і тому подібні.
В США до моїх звичайних були питання через те, що не вказаний строк дії (так, у мене такі ). Не хотіли давати на тест драйв Ніссан Ліф під час автосалону в ЛА Але показав ключі від прокатної машини і все ок. В прокатній конторі питань ніколи не було, але машину орендувала компанія, тому може й не дивився ніхто особливо.
kym 30.09.2022 00:33 пишет: Кто-то имеет личный опыт, чтобы без этого документа возникли вопросы и\или проблемы? Если да - где? в какой стране? в чем конкретно была проблема?
я тут по случаю выписал себе такие, но надо ли будет вообще где-то их предъявлять? ибо формат конечно допотопный....
Це для країн, що не підписали конвенцію про дорожній рух ОАЕ, США, і тому подібні.
существует две конвенции - венская и женевская например австралия подписала только женевскую еще какие-то страны только ее
вот и возник вопрос и по их различиям, а главное - необходимости этих дополнительных
вот я обменял права, в которых написан срок действия (на 30 лет), а главное - написанное имя уже соответствует загранпаспорту
як що їздити по Європі, то точно не треба міжнародні права. Це же не кажучи що ніхто ніде не перевіряє, ну може в одиничному випадку на кордоні. А ні ще у мене перевірили в Туреччині, але я потрапив на перевірку всім потоком і був на орендованому авто.
ПС. а от ті фіолетові яки зараз ввели, є сенс їх робити, як що у мене сині де вже є термін придатності ?
Vladocaster 30.09.2022 09:08 пишет: В США до моїх звичайних були питання через те, що не вказаний строк дії (так, у мене такі ). Не хотіли давати на тест драйв Ніссан Ліф під час автосалону в ЛА Але показав ключі від прокатної машини і все ок. В прокатній конторі питань ніколи не було, але машину орендувала компанія, тому може й не дивився ніхто особливо.
Достобіса разів орендував автівку в США по старезним ще ламінованим правам, із якоїсь інтернаціоналізації було хіба шо дубльоване латиницею ім'я. Ніколи ніяких складнощів, ні в прокатних конторах, ні на інтернет-площадках, ні навіть при оренді будинку на колесах масою явно істотно більше 3.5 тон.