autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Autoua.netФорумВирішення побутових проблем

Порадьте гастроентеролога (Helicobacter pylori)

THOR | Достоевский ***
30 сентября 2022 в 09:12
Усім вітання
У близької людини після ФГС (як майже завжди знаходять ) знайшли Helicobacter pylori 2+ 40'
Проте, окрім цього - явно виражений гастрит шлунка; тому ендоскопіст наполегливо радив гастроентеролога для лікування..
По собі знаю, скільки не робив ФГС, завжди знаходили Helicobacter pylori, постійно лікував..до наступного разу
Але тут, можливо, ситуація інакша.. Можливо за останні роки змінилися протоколи лікування Helicobacter pylori, тому і шукаємо гастроентеролога (хоча подумки думаю, можливо людині просто пролікуватися по протколу, за я ким я 3 роки тому лікувався..
Daugava | V.I.P ***
Re: Порадьте гастроентеролога (Helicobacter pylori)
[Re: THOR] 30 сентября 2022 в 10:14
Основне джерело заробітку ескулапів - різноманітні аналізи та дослідження. Тому краще було робити ендоскопію там же, де лікуватися.
8 років тому, у мене була купа застарілих проблем, якими я ніколи не займався та мішок грошей, тому для BYK-Київ я виявився гарним клієнтом, бо протягом року виконував все, що мені прописувалося. Клініку я обрав через пораду колеги, та головне через те, що вона працювала по суботах.
Можу вважати лікування вдалим, виразка 12-палої загоїлася, пілорі переможена, я перестав стрімко худнути, білірубін прийшов в норму і т.д. і т.п. З іншого боку під час ендоскопії виявилося, що в 90-х у мене була виразка шлунку, біль від якої я гасив фосфалюгелем і вона загоїлася сама по собі.
У відгуках на Google Maps бачу купу негативних відгуків, маю визнати - окрім грубості персоналу все правда. Старе совкове приміщення, призначення дорогих і не факт, що потрібних досліджень. З іншого боку, паралельно зі мною у тої самої докторші Луцюк, лікувалася старенька жінка, що не могла собі дозволити витрачати гроші направо і наліво, вона не отримувала зайвих призначень . Ну і з якімось "Добробутом" всі ці витрати не порівняти.
THOR | Достоевский ***
Re: Порадьте гастроентеролога (Helicobacter pylori)
[Re: Daugava] 3 октября 2022 в 12:59
дякую за відповідь..
подумаємо ще..
Autoua.netФорумВирішення побутових проблем

Додаткова інформація
Модератор:

AlMat, doctor_b, moderator, Outdriver 

3 користувачів і 36 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 901