autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Autoua.netФорумВирішення побутових проблем

Помогите выбрать духовой шкаф

power_stile | старый писатель ****
2 октября 2022 в 09:53
Пока выбор между:

BOSCH HBJ558YB0Q https://bt.rozetka.com.ua/ua/bosch_hbj558yb0q/p48385550/

Плюсы: хвалят самоочистку всех сторон кроме нижней ,два телескопа, 275 градусов ,типа хорошо для приготовления пиццы...

Минусы: цена на 1200 больше, гарантия 2 года, диапазон температур от 50 градусов

SAMSUNG NV68R2340RB/WT https://bt.rozetka.com.ua/ua/samsung_nv68r2340rb_wt/p210179107/characteristics/

Плюсы: гарантия 3 года, сервис один из лучших, двойная конвекция, диапазон температур от 30 градусов (для работы с тестом наверное нужная штука)

Минусы: телескоп один, чистить тяжелее.

Может есть третий вариант, посоветуйте

Бюджет до 18 000
Змінено power_stile (09:56 02/10/2022)
Vladya | мандрівник **
Re: Помогите выбрать духовой шкаф
[Re: power_stile] 2 октября 2022 в 11:43
Прикріплені файли (0 завантажити)
у мене Самсунг тільки колір сталь , працює 8 років.
постійно користувались, зараз меньше бо один, але я навіть запікаю, ось не давно мяско запікав, красота)))

стосовно подвійної конвекції, не можу сказати що прям супер потрібна річ, але звісно що приємна і один з аргументів придбання було це. Але не так часто було що один робить м'ясо, а інший пиріг, як намене то таких випадків в житті не так багато.

нічого погано сказати не можу, з управлінням справиться будь яка людина.
а так мені здається зараз така техніка без ризниці що бош, що самсунг тут треба функціонал та сервіс.

у мене Самсунг тільки колір сталь , працює 8 років. постійно користувались, зараз меньше бо один, але я навіть запікаю, ось не давно мяско запікав, красота))) стосовно подвійної конвекції, не можу сказати що прям супер потрібна річ, але звісно що приємна і один з аргументів придбання було це
Змінено Vladya (15:29 02/10/2022)
power_stile | старый писатель ****
[Re: Vladya] 2 октября 2022 в 14:40
Vladya 02.10.2022 11:43 пишет:

у мене Самсунг тільки колір сталь , працює 8 років.
постійно користувались, зараз меньше бо один, але я навіть запікаю, ось не давно мяско запікав, красота)))

стосовно подвійної конвекції, не можу сказати що прям супер потрібна річ, але звісно що приємна і один з аргументів придбання було це. Але не так часто було що один родить м'ясо, а інший пиріг, но таких випадків в житті не так багато.

нічого погано сказати не можу, з управлінням справиться будь яка людина.
а так мені здається зараз така техніка без ризниці що бош, що самсунг тут треба функціонал та сервіс.

У самого на попередній квартирі був самсунг дуал,все подобалось.

Зі.Психанув і купив в фокстроті на Петрівці.Як виявилось,сьогодні останній день акції,дають за любий товар 7% кешбеку.Більше 1000 зможу потратити через два тижні
Drug2 | опытный писатель *
[Re: power_stile] 2 октября 2022 в 14:59
В мого боша, після 10 років експлуатації в щадящему режимі, прогорів корпус над дверцятами. Діра 10х1 см.
Купував заради легендарної "надійності" бренду
Vladya | мандрівник **
[Re: Drug2] 2 октября 2022 в 15:28
Drug2 02.10.2022 14:59 пишет:

В мого боша, після 10 років експлуатації в щадящему режимі, прогорів корпус над дверцятами. Діра 10х1 см.

та про це вже можна забути. як читаєш відгуки яким більше 10-15 років, то все так фантастично. А читаєш відгуки 5 років, будь що , одні скарги. БОШ я для себе закрив ще 15 років тому, дорого і стало по якості того не варте
harald67 | подсевший на форум **
[Re: Drug2] 2 октября 2022 в 17:20

Минулого тижня викликав майстра з ремонту духовки та поверхні. Серед іншого він казав що піролітичне очищення духовки безумовно зручна функція, але її використання істотно скорочує ресурс девайса.
R.Karp | СуперСтар **
[Re: power_stile] 2 октября 2022 в 17:24
Як третій варіант подивіться на Гореніє. У мене три духовки придбано в різні роки і ніяких нарікань. Самій старшій більше 12 років.
Змінено R.Karp (17:24 02/10/2022)
[Re: R.Karp] 2 октября 2022 в 17:31
R.Karp 02.10.2022 17:24 пишет:

Як третій варіант подивіться на Гореніє. У мене три духовки придбано в різні роки і ніяких нарікань. Самій старшій більше 12 років.

А більше немає виробників? Чим whirlpool або Electrolux гірші за гореньє.
З свого досвіду можу сказати що у мене дві духовки SMEG працюють 20 та 6 років відповідно без жодного зауваження. Хоча справедливості заради дружина вмикає духовку не кожного тижня.
Drug2 | опытный писатель *
[Re: harald67] 2 октября 2022 в 17:46
harald67 02.10.2022 17:20 пишет:

Минулого тижня викликав майстра з ремонту духовки та поверхні. Серед іншого він казав що піролітичне очищення духовки безумовно зручна функція, але її використання істотно скорочує ресурс девайса.

На противагу сказаному, міркую, що духовка бош працює по давно відомим фізичним принципах, а отже імовірне скорочення ресурсу від використання штатної фічі девайсу, мало би бути упереджено інженерами практіш квадратіш. За що і було переплачено.
vvvolf | Супер писатель! *
[Re: power_stile] 2 октября 2022 в 17:49
Саме такий Бош купив 2 тижні тому. Дуже задоволений.
Основна вимога була - 3 скла і загалом хороша теплоізоляція (щоб не нищити сусідні тумби-фасади).
Швидко прогрівається. Меблі холодні. По дизайну виглядає дорожче ніж коштує. Хороша комплектація - решітка, 2 піддони + вставка для гриля.
Перечитав трохи форумів. Імхо в цьому бюджеті саме ця модель Бош - одна з кращих.
[Re: Drug2] 2 октября 2022 в 17:55
Drug2 02.10.2022 17:46 пишет:

На противагу сказаному, міркую, що духовка бош працює по давно відомим фізичним принципах, а отже імовірне скорочення ресурсу від використання штатної фічі девайсу, мало би бути упереджено інженерами практіш квадратіш. За що і було переплачено.

Закони фізики не здатні обійти ніякі інженери. Зокрема нагрів металу до температури порядку 700 градусів проти менше 300 у духовок без піролізу неминуче веде до скорочення ресурсу. Особливо якщо мета інженерів - забезпечити стабільну роботу девайсу протягом гарантійного періоду. А потім - чим швидше девайс вийде з ладу тим швидше споживач придбає новий.
R.Karp | СуперСтар **
[Re: harald67] 2 октября 2022 в 17:55
harald67 02.10.2022 17:31 пишет:

З свого досвіду можу сказати що у мене дві духовки SMEG працюють 20 та 6 років відповідно без жодного зауваження. Хоча справедливості заради дружина вмикає духовку не кожного тижня.

А я десь написав, що обов'язково тільки Гореніє слід купляти? ТС наприкінці написав, що може розгледіти третій варіант до 18 тис. Чи ви мали на увазі, що мені не потрібно було для себе купувати три духовки одного виробника? То це скоріш вибір моєї дружини, яка не має бажання експерементувати.
[Re: R.Karp] 2 октября 2022 в 19:07
R.Karp 02.10.2022 17:55 пишет:

harald67 02.10.2022 17:31 пишет:

А я десь написав, що обов'язково тільки Гореніє слід купляти? ТС наприкінці написав, що може розгледіти третій варіант до 18 тис. Чи ви мали на увазі, що мені не потрібно було для себе купувати три духовки одного виробника? То це скоріш вибір моєї дружини, яка не має бажання експерементувати.

Фірма гореньє ніколи не мала серйозної репутації, а зараз, кажуть, опустилася зовсім. Після продажу китайцям. От мені і незрозуміла порада щодо гореньє. Одна з кількох десятків середньобюджетних марок із сумнівною репутацією. От як раз небюджетні моделі SMEG фахівці поважають.
R.Karp | СуперСтар **
[Re: harald67] 2 октября 2022 в 19:34
Не маю бажання сперечатися. Вольво теж китайці викупили і я не помітив, щоб якось на ціні відобразилося. І як на мене, то Гореньє серед духових шаф і варильних одна з найкращих за схожу ціну з іншими виробниками. Перед купівлею завди вживу роздивлялися в магазинах різні моделі і не бачив підстав експерементувати. Краще скажіть чим Горенье гірше за вірпул, електролюкс чи ішшого виробника у вказану ТС ціну?
[Re: R.Karp] 2 октября 2022 в 19:46
R.Karp 02.10.2022 19:34 пишет:

Не маю бажання сперечатися. Вольво теж китайці викупили і я не помітив, щоб якось на ціні відобразилося. І як на мене, то Гореньє серед духових шаф і варильних одна з найкращих за схожу ціну з іншими виробниками. Перед купівлею завди вживу роздивлялися в магазинах різні моделі і не бачив підстав експерементувати. Краще скажіть чим Горенье гірше за вірпул, електролюкс чи ішшого виробника у вказану ТС ціну?

Частіше ламається і не має адекватного сервісу.
egorka | продавець прохолоди **
[Re: harald67] 2 октября 2022 в 20:43

Костя а можешь в ЛС скинуть контакт мастера по духовкам. Зараннее благодарен
Ekspert83 | СуперСтар *
[Re: harald67] 3 октября 2022 в 00:55
harald67 02.10.2022 17:55 пишет:

В ответ на:

...

Закони фізики не здатні обійти ніякі інженери. Зокрема нагрів металу до температури порядку 700 градусів проти менше 300 у духовок без піролізу неминуче веде до скорочення ресурсу. Особливо якщо мета інженерів - забезпечити стабільну роботу девайсу протягом гарантійного періоду. А потім - чим швидше девайс вийде з ладу тим швидше споживач придбає новий.

Незнаю наскільки скорочується ресурс, але піроліз крута штука! Так як духовку мию я то у купував з піролізом, включив його, серветкою протер і вуаля все чисто. Як згадаю як мити із звичайною системою чищення, бррр. Піроліз фореве!
Ekspert83 | СуперСтар *
[Re: Ekspert83] 3 октября 2022 в 01:22
Ekspert83 03.10.2022 00:55 пишет:

harald67 02.10.2022 17:55 пишет:

В ответ на:

...

Незнаю наскільки скорочується ресурс, але піроліз крута штука! Так як духовку мию я то купляв з піролізом, включив його, серветкою протер і вуаля все чисто. Як згадаю як мити із звичайною системою чищення, бррр. Піроліз фореве!

Autoua.netФорумВирішення побутових проблем

Додаткова інформація
Модератор:

AlMat, doctor_b, moderator, Outdriver 

0 користувачів і 60 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 1323