Re: Признаются ли в Германии ламинированные права?
[Re: Khimik] 19 октября 2022 в 18:19
Khimik 19.10.2022 17:12 пишет: На перездачу... Причім тягач до легкового причепа?
ой прям доколупався, тиж зрозумів , ну ок, міняю слово тягач на причеп, все інше нічого не міняється. В категорію В причеп не входив, треба було отримувати Е.
[Re: Vladya] 19 октября 2022 в 18:41
Vladya 19.10.2022 16:46 пишет:
яка різниця. я казав що як що введуть однім то введуть всім, хоть ламінат, хоч пластик. зараз можна, коли Евросоюз виставить вимогу то ламінат теж помре.
шо ж так сложно... (с) в ЄС ця вимога з 2013р. Через 30 років поміняють тобі на 10, іще і медкомісія може бути. А безстроковий ламінат ніхто міняти не примусить. Так зрозуміло?
[Re: Khimik] 19 октября 2022 в 19:01
Khimik 19.10.2022 18:54 пишет:
sashkaa 19.10.2022 18:36 пишет:
Khimik 19.10.2022 15:45 пишет:
шо ж так сложно... втратив можливість тягати причіп, яку мав при "старій" В категорії.
При тільки В не мав. Свідомо порушуємо
Теж права купив?
Почитай уважно що в тебе написано в правах. Що таке категорія Е. з якими категоріями вона працює. Коли я їх отримував в 97 році, то на легкові причепи відкривали окремо категорію. Хоча таки може вони на більше 750 кг. отримували Але точно пам'ятаю що тягали причепи для відкриття категорії в Києві на Туполєва
[Re: may] 19 октября 2022 в 22:04
may 19.10.2022 18:41 пишет:
Vladya 19.10.2022 16:46 пишет:
яка різниця. я казав що як що введуть однім то введуть всім, хоть ламінат, хоч пластик. зараз можна, коли Евросоюз виставить вимогу то ламінат теж помре.
шо ж так сложно... (с) в ЄС ця вимога з 2013р. Через 30 років поміняють тобі на 10, іще і медкомісія може бути. А безстроковий ламінат ніхто міняти не примусить. Так зрозуміло?
те примусять, а це не примусять, ну добре, фантазуй я ці фантазії ламінадчиків ще 5 років назад чув.
медкомісія і зараз є, справочка діє тільки 3 роки.
Всі потім побіжете міняти права, щоб виїхати за кордон, це робиться дуже легко )))
ПС: доречи стосовно загранпаспорта, з 1 листопада подорожчання. Так що знову у кого на підході то краще ...
[Re: kym] 20 октября 2022 в 15:13
kym 18.10.2022 17:25 пишет: понимаешь.. вот ты говоришь, что далеко от Украины и имеешь только ламинат, что все сложно, что Укрпочта и тд и тп но не дай бог попадешь на принципиального полицая и останешься ни с чем... оно тебе надо? закажи он-лайн замену, благо сейчас все упрощено договорись кто примет пастик и сможет переслать дальше
на другие вопросы в теме: никаких справок не надо даже фото делают на месте сразу в комп мне нужно было только одно фото на бумаге для международной книжечки
Там на замену прав делают фото новое. Оно цифровое и только у них и только под цифровой роспис на каком то сканере. Как єто обойти хз. Надо знакомого МВД фотографа наверное.....
[Re: may] 21 октября 2022 в 10:23
may 20.10.2022 14:30 пишет:
Vladya 20.10.2022 11:22 пишет: кумедний ти чувак
Кумедний ти, бо з дерективою ЄС та Конвенцією сперечаєшся Чи працівник СЦ, який страшилками усіх ламінатчиків на обмін ПВ заганяє, для прфіту!?
я з чим не сперичаюсь, зараз права видають на 30 років це факт, то до чого твої директиви (я розумію що ти собі придумав куча чого ти залишив, але це все минуле) Коли ведуть директиви ЄС твій ламінат так само поміняють )) або з ним не пустять в ЄС (а ну да ти ж будеш кожен раз робити міжнародні за 30 років це 10 раз треба зробити, а там може і введуть що можна буде робити при наявності пластика, ото буде прикол )) ). Я ж кажу цей ламінат сприймають як безсмертя ))) більшість тих хто зараз поміняє ламінат на пластик навіть не доживе до дати що там вказана, ну принайми як мінімум вже не зможе водити авто бо не пройдуть медкомісію )
Ще 5+ років тому ламінадчики розказували казочки про ці дати, сидять як оті бабки і бояться електронної черги в лікарню, нафантазували собі як вони в 100 років не будут здавати повторно екзамени . коли вже цей совок закінчіться.
[Re: Vladya] 23 октября 2022 в 13:05
Vladya 21.10.2022 10:23 пишет: Коли ведуть директиви ЄС твій ламінат так само поміняють )) або з ним не пустять в ЄС
Усе мимо. Ніхто ніколи документів не скасовує і не примушує міняти. Це завжди навіть окремо обумовлюється:
В ответ на: Будь-яке право на керування, надане до 19 січня 2013 року, не може бути скасоване або жодним чином не закріплене положеннями цієї директиви
В ответ на: Національні посвідчення водія, видані в відповідно до колишніх редакцій статей 41, 43 та додатка 6 цієї Конвенції до закінчення цього періоду визнаються протягом терміну їх дії.