Я в цьому сезоні продав другий комплект 19" з резиною(вже зношена) і взяв 17" щоб менше рівняти😁 Так от через відсутність роботи шукав якийсь економ - взяв Debica Frigo 2 2022 made i Germany не знаю, що з них буде, але сподіваюся сезон-два вийде поїздити.
Karae 09.11.2022 17:27 пишет: Я в цьому сезоні продав другий комплект 19" з резиною(вже зношена) і взяв 17" щоб менше рівняти😁 Так от через відсутність роботи шукав якийсь економ - взяв Debica Frigo 2 2022 made i Germany не знаю, що з них буде, але сподіваюся сезон-два вийде поїздити.
Купив такі перед минулим сезоном, мої враження різко негативні. Особливо на поверхні асфальту з намерзаннями - страшенно кидає в різні боки, так наче перемерзає\дубіє.
alexkit 08.11.2022 16:45 пишет: У меня данлоп винтер спорт, отличная резина, правда гудиера никогда не было из-за цены
А хіба Goodyear істотно дорожчий за співставний Dunlop?
Я когда свою брал, настроен был на Саву зимнюю, ее выкатили, а там протэктор зимний, но глубина... увидел ультрагрип, так там ценник((( но хороша, в итоге взял данлоп
alexkit 08.11.2022 16:45 пишет: У меня данлоп винтер спорт, отличная резина, правда гудиера никогда не было из-за цены
А хіба Goodyear істотно дорожчий за співставний Dunlop?
Я когда свою брал, настроен был на Саву зимнюю, ее выкатили, а там протэктор зимний, но глубина... увидел ультрагрип, так там ценник((( но хороша, в итоге взял данлоп
Так який данлоп і який гудієр? Цінник порівнювали єврозиму з єврозимою чи з арктикою?
В розмірі 215/55/18 не дуже великий вибір. Точніше вибір з різноманітного кітаю великий, а от щось пристейне лише Goodyear, Nokian, Michelin. Nexen, Fulda чи щось схоже з середнього цінового - відсутнє
Belka 14.11.2022 01:37 пишет: В розмірі 215/55/18 не дуже великий вибір. Точніше вибір з різноманітного кітаю великий, а от щось пристейне лише Goodyear, Nokian, Michelin. Nexen, Fulda чи щось схоже з середнього цінового - відсутнє
Мені б твої проблеми. Для сітроєна с1 який кілька років взагалі узимку стояв у гаражі і відповідно не мав зимової гуми, вибір взагалі шалений. У розмірі 155/65 р14 є аж якийсь шипований китаєць та дві гидотні єврозими: Debica та Sava. Справжньої зими немає взагалі.
Belka 14.11.2022 01:37 пишет: В розмірі 215/55/18 не дуже великий вибір. Точніше вибір з різноманітного кітаю великий, а от щось пристейне лише Goodyear, Nokian, Michelin. Nexen, Fulda чи щось схоже з середнього цінового - відсутнє
Мені б твої проблеми. Для сітроєна с1 який кілька років взагалі узимку стояв у гаражі і відповідно не мав зимової гумти, вибір взагалі шалений. У розмірі 155/65 р14 є аж якийсь шипований китаєць та дві гидотні єврозими: Debica та Sava. Справжньої зими немає взагалі.
Так а чим єврозима погана для Київа? Наче зими доволі теплі, сніг прибирають.
Мені б твої проблеми. Для сітроєна с1 який кілька років взагалі узимку стояв у гаражі і відповідно не мав зимової гумти, вибір взагалі шалений. У розмірі 155/65 р14 є аж якийсь шипований китаєць та дві гидотні єврозими: Debica та Sava. Справжньої зими немає взагалі.
Так а чим єврозима погана для Київа? Наче зими доволі теплі, сніг прибирають.
По снігу і кризі - ніяк. І достатньо один раз протягом зими потрапити у таку ситуацію, щоб мати халепу. А головне ніхто не може відповісти на просте питання - який сенс у купівлі єврозими взагалі, коли можна купити справжню зиму. В межах одного виробника різниця у ціні невелика. Які переваги має єврозима? Живе зі мною в одному будинку (на славнозвісному узвозі) колишній автогонщик. Зараз інструктором працює. У нього Туарег у першому кузові. Так він гуму міняє 4 рази на рік: десь на початку жовтня літо на єврозиму і у листопаді - єврозиму на арктику з шипами. Навесні навпаки. Звісно на погоду поправку робить.