AlexAudiCoupe 06.09.2024 14:19 пишет: Більш того - мотоцикл, який взимку не їздить - теж РІК!
Та ну як не їздить? Впродовж щонайменше останніх 5 років було пригрівало й до +16 (навіть у січні), снігу не було, сонце. Їздили моти й не один. Чого б і ні, якщо асфальт сухий?
А на початку 90-х і мій батько, і я на ІЖ (з коляскою) по морозам невеликим їздили, бо було треба "на село" зганяти. Ватяні штани, куфайка, закутався як космонафт - наше фсьо! Романтика!
по якості: Аркс, ВУСО, Уніка, ПЗУ, Княжа, Тас, Універсальна, Інго або трохи дешевше: ББС, Європейський страховий альянс або трохи дешевше дешевшого Інтер поліс, Оберіг, Еталон
але ж на вартість ще франшиза впливає
дякую, гарний список. А як щодо USG(Українська Страхова Група)? оминули увагою. Користуюсь зараз УСГ, тому цікаво дізнатись думку спеціаліста ___
ну і з власного досвіду трохи:
ІНГО: колись давно мав поліс, потрапив у аварію - проблем з виплатами не було. Постраждалий навіть мені ні разу не телефонував щось там доплачувати. Позитивно.
ВУСО: навпаки, мене вдарила людина з цею страховкою. Ох і насперечався я тоді з ними. Надзвичайно сильно занижували виплату, просто мізер. Підключив юриста і експертизу, лише після офіційного листування здійснили виплату. Результатом задоволений - 100% покриття чеку з СТО. Винуватця я і не чіпав доплатами, людина й так в розпачі була від скоєного.