А АГМ аккумулятор может в жилой комнате стоять? Или лучше все таки на проветриваемый балкон поставить?
Как раз АГМ и может, заливные не рекомендуется. У АГМ практически не происходит "кипение" и практически ничего не выделяется, если не нарушать рекомендованные параметры заряда (банки плотно закрыты клапанами, которые срабатывают по давлению только, чтоб не разорвало).
а AGM можно брать Бу? Новые то по цене
я тобі вже писав. це такий продукт що купувати беу, це лотерея.
GreenMile 27.10.2022 16:38 пишет: брать, какой найдешь или АГМ, или гель. Я заплатил за гелевые, а через три дня оказалось что их нет, в итоге пришлось брать обычные АГМ чуть дешевле, а то и их бы не было. Гель от АГМ отличается количеством циклов глубоко разряда, для домашней эксплуатации это не имеет значения. В-третьих, брать имеет смысл не меньше, чем на 150-200А*ч, все остальное - баловство.
А АГМ аккумулятор может в жилой комнате стоять? Или лучше все таки на проветриваемый балкон поставить?
Якщо аккумулятор автомобільний, то він не надто підходить для такої мети.
У мене два автомобільних аккумулятора підключені до APC SmartUPS-1000. 670Вт якщо не помиляюсь. Аккумулятори старі, зняті з авто при заміні, планував здавати на брухт але так і залишилися. Але, незважаючи що аккумулятори старі, холодильник плюс роутер та дві лампочки пропрацювали 4 години, далі з'явилося централізоване електропостачання. Як дового вони пропрацюють хз, але все одно планувалося викидати.
Зауважу, холодильник вмикається періодично, десь два рази на годину, і працює недовго, у моєму випадку це було 7-8 хвилин. Під час старту УПС показує збільшення навантаження, а далі жоден індікатор навантаження не світиться, вимірювач потужності показує 70-80Вт. Тобто холодильник багато не бере, питання в тому щоб у інвертора вистачало потужності для запуска компресора. Гадаю, насос котла так само.
Доречі, цей SmartUPS-1000 правильно заряджає автомобільні акумулятори (чи може хтось до мене змінював налаштування) - 26.6...26.7В максимум, на аккумуляторах відповідно наміряв 13.2-13.6. Критичноого розбалансування (щоб на одному 14 чи більше) поки не було. Напруга, як у авто, аккумулятор не кипить, що дуже добре. А коли УПС відключиться ще не було нагоди побачити, примусово не хочу розряджати.
Також, на мою думку, УПС чи інвертор підходить тільки для малопотужних споживачів. Щось типа мікрохвильової печі чи мультиварки навіть якщо і може запустити - не має сенсу з точки зору ємності аккумуляторів. Для приготування їжи краще газовий балон плюс плітка чи горелка.
У тебя система на 24В и нагрузка никакая, потому она лучше себя чувствует. 80Вт с 24 вольт это всего 3,3А с аккумов вытекает - идеальная нагрузка, такую даже полумертвые акки отдадут. Для 60-ки так вообще 3А - это нагрузка при которой он должен отдать заявленную емкость за 20 часов. Но тут в другом вопрос, частые глубокие заряды разряды для такого аккумулятора вредные, у меня такому за полгода в солнечной системе бока раздуло и он практически умер. Тут больше к тому, что если старые акки юзать - пойдет, если новые брать - они быстро скуксятся, а в 12В системе токи в 2 раза больше и отданная емкость будет минимум на треть меньше, чем в 24В системе.
Но тут в другом вопрос, частые глубокие заряды разряды для такого аккумулятора вредные, у меня такому за полгода в солнечной системе бока раздуло и он практически умер. Тут больше к тому, что если старые акки юзать - пойдет, если новые брать - они быстро скуксятся, а в 12В системе токи в 2 раза больше и отданная емкость будет минимум на треть меньше, чем в 24В системе.
Звичайно не можна розряджати. Але при настанні критичного часу відсутності електроенергії, можна вручну заміряти напругу на клемах, і якщо вона опуститься менше, наприклад 11В , то вже "гасити" систему вручну, не чекаючи відключення по розряду. Щоб запобігти псуванню аккума.
Якщо аккумулятор автомобільний, то він не надто підходить для такої мети.
У мене два автомобільних аккумулятора підключені до APC SmartUPS-1000. 670Вт якщо не помиляюсь. Аккумулятори старі, зняті з авто при заміні, планував здавати на брухт але так і залишилися. Але, незважаючи що аккумулятори старі, холодильник плюс роутер та дві лампочки пропрацювали 4 години, далі з'явилося централізоване електропостачання. Як дового вони пропрацюють хз, але все одно планувалося викидати.
Зауважу, холодильник вмикається періодично, десь два рази на годину, і працює недовго, у моєму випадку це було 7-8 хвилин. Під час старту УПС показує збільшення навантаження, а далі жоден індікатор навантаження не світиться, вимірювач потужності показує 70-80Вт. Тобто холодильник багато не бере, питання в тому щоб у інвертора вистачало потужності для запуска компресора. Гадаю, насос котла так само.
Доречі, цей SmartUPS-1000 правильно заряджає автомобільні акумулятори (чи може хтось до мене змінював налаштування) - 26.6...26.7В максимум, на аккумуляторах відповідно наміряв 13.2-13.6. Критичноого розбалансування (щоб на одному 14 чи більше) поки не було. Напруга, як у авто, аккумулятор не кипить, що дуже добре. А коли УПС відключиться ще не було нагоди побачити, примусово не хочу розряджати.
Також, на мою думку, УПС чи інвертор підходить тільки для малопотужних споживачів. Щось типа мікрохвильової печі чи мультиварки навіть якщо і може запустити - не має сенсу з точки зору ємності аккумуляторів. Для приготування їжи краще газовий балон плюс плітка чи горелка.
Питання як реалізовано підключення зовнішніх акб? Щось перероблювалося чи просто виведені назовні проводи? Бо треба теж буде подібне городити
В мене гелєвий аккум на 150 ач в резервній системі пропрацював 5 років, не більше. Це при тому, що це добро необхідно було в основному для сонячного колектора. Тобто він рідко використовувася. Але трапилась халепа - він тупо тріснув. Тому я вирішив не брати знову гелевий, а взял звичайний для вантажівок на 190 ач. Що стосується глибокого розряду. У мене ІБП Альтек. так от, він виключається при просадці напруги в 11 вт. І то це під нагрузкою, коли нагрузка зникає, аккум самовідновлюється приблизно до 11,5 в. Тобто я не знаю, чи це дуже критично, але останні дні коли зникало світло, я навіть не помічав, що аккум якось там розряджався.
Шукав для кума систему ІБП. Фіг там. Нічого не має, і нихто не знає коли буде.
Питання як реалізовано підключення зовнішніх акб? Щось перероблювалося чи просто виведені назовні проводи? Бо треба теж буде подібне городити
Нажаль не зробив фото. У корпусі сердлом на 8мь просверлив два отвори поруч (в цьому упсі це зліва верхній правий кут найбільш підходить), обробив надфілем і з'єднав, вставив пластікову ізоляцію на цей отвір. Далі два провода, на кінцях ножева клема на 6мм, ну там ще фіксатор внутрі зробив щоб якщо ззовні смикнути провода внутрі не рухались. А з іншого боку крокодили, плюс крокодили з клемами на запобіжник (перемичка між акумами.
І як писав вище, здається в УПСі змінені налаштування по напрузі, для гелієвих акумів він видає замало, але для автомобільних виявилось як раз. Це вже наступним етапом планується подивитися його налаштування.
GreenMile 31.10.2022 13:49 пишет: Для 60-ки так вообще 3А - это нагрузка при которой он должен отдать заявленную емкость за 20 часов. Но тут в другом вопрос, частые глубокие заряды разряды для такого аккумулятора вредные, у меня такому за полгода в солнечной системе бока раздуло и он практически умер.
Тобто, логічно з цього випливає що їх потрібно брати більшою ємністю з таким запасом, щоб розряд-заряд був неглибокий, тобто, з коефіціентом 2-3-4. Отримаємо і більшу ємність, і менший розряд одночасно.
swap22 31.10.2022 14:04 пишет: можна вручну заміряти напругу на клемах, і якщо вона опуститься менше, наприклад 11В , то вже "гасити" систему вручну, не чекаючи відключення по розряду.
11 Вольт - це вже повністю розряджений акумулятор, при такій чи близькій напрузі майже будь-який безперебійник сам вимкнеться. Якщо хочете зберегти якийсь відсоток заряду - то вимикання повинне бути не нижче 12 В.
І як писав вище, здається в УПСі змінені налаштування по напрузі, .... Це вже наступним етапом планується подивитися його налаштування.
Я вже погано пам'ятаю чи це регулюється, але по пам'яті (років 15 тому займався) - рівні зарядної напруги не регулюються в старих безперебійниках (що мені кілька попадалися), і "зашиті" намертво в прошивку та апаратно. Тобто, трохи понижена чи підвищена напруга відносно типової - це швидше завдяки розкиду характеристик елементів, бо хтось на заводі з'економив запроектувати туди прецизійні резистори (0,1%-0,5%), і поставив звичайні 5%.
З часом, при здиханні електролітів (а в малогабаритних ДБЖ буває жарко в корпусі) - система перестає адекватно міряти напругу, і видає підвищену зарядну напругу, швидко добиваючи акумулятори.
Купил в конце весны типа оригинальный/с BMW бу AGM на 105 Ач, за 1000 грн(внешний вид-как только с магазина), тогда были такие цены, он 2011 года был, взял на страх и риск, поиграться, поэксперементировать и надоело с машины аккум таскать для резерва, несколько КТЦ показало 34-36 Ач остатка, думал доведу до 40, доливал водичку, ворочал его для перемешивания, в итоге через месяц коротнула банка под плюсом при обычном использовании, или нет, меня на месте в тот момент не было. Ждет своего часа в приемке, остальное пошло в науку ну и некий профит с него таки был получен.
В итоге думаю-б.у. можно брать, AGM до 5 лет и от 92 Ач, и хорошо бы проверить под нагрузкой.
ЗЫ При открытии пробки под + была видна деградация баретки и общее состояние матов было хуже других банок. Тут пробки были под наклейкой, что выполняла и функцию пломбы, бу аккум с свободным доступом к пробкам никогда бы не брал.
dotzent 31.10.2022 13:19 пишет:
GreenMile 31.10.2022 12:55 пишет:
Бу - это уже под собственную ответственность, все дело в цене, условиях эксплуатации и и в остаточной емкости.
Jugashvili 31.10.2022 15:02 пишет: Що стосується глибокого розряду. У мене ІБП Альтек. так от, він виключається при просадці напруги в 11 вт. І то це під нагрузкою, коли нагрузка зникає, аккум самовідновлюється приблизно до 11,5 в. Тобто я не знаю, чи це дуже критично, але останні дні коли зникало світло, я навіть не помічав, що аккум якось там розряджався.
Шукав для кума систему ІБП. Фіг там. Нічого не має, і нихто не знає коли буде.
Вообще максимальное количество циклов для АКБ заявляется при 30% разряде, а это напряжение где-то 12,4В на ХХ без нагрузки Акб при 20-часовм тесте (стартерный) примерно 2/3 своей емкости отдает при разряде до 12В (под нагрузкой 1/20С), все, что ниже - это уже глубокий разряд, при таких разрядах количество циклов сокращается раза в 3.
VovkZ 31.10.2022 17:09 пишет:
GreenMile 31.10.2022 13:49 пишет: Для 60-ки так вообще 3А - это нагрузка при которой он должен отдать заявленную емкость за 20 часов. Но тут в другом вопрос, частые глубокие заряды разряды для такого аккумулятора вредные, у меня такому за полгода в солнечной системе бока раздуло и он практически умер.
Тобто, логічно з цього випливає що їх потрібно брати більшою ємністю з таким запасом, щоб розряд-заряд був неглибокий, тобто, з коефіціентом 2-3-4. Отримаємо і більшу ємність, і менший розряд одночасно.
Да, лучше всего АКБ большой емкости и в системе 24В и больше. Если это котел 150 Вт, то идеальный вариант начинается с 2х120А*ч последовательно на 24В. Один на 100 тоже будет работать просто он износится быстрее и будет больше потерь на преобразовании, внутреннем сопротивлении, проводах.
trohim134 31.10.2022 17:50 пишет: Купил в конце весны типа оригинальный/с BMW бу AGM на 105 Ач, за 1000 грн(внешний вид-как только с магазина), тогда были такие цены, он 2011 года был, взял на страх и риск, поиграться, поэксперементировать и надоело с машины аккум таскать для резерва, несколько КТЦ показало 34-36 Ач остатка, думал доведу до 40, доливал водичку, ворочал его для перемешивания, в итоге через месяц коротнула банка под плюсом при обычном использовании, или нет, меня на месте в тот момент не было. Ждет своего часа в приемке, остальное пошло в науку ну и некий профит с него таки был получен.
Плюсану, АГМ еще ни разу не получилось восстановить, в отличие от заливных. АГМ если умер (прошляпили момент невозврата), то 95% - в морг, дальнейшие манипуляции его только добивают обычно. Можно чуть продлить агонию, но успешного стабильного восстановления емкости добиться не получалось.
Как раз АГМ и может, заливные не рекомендуется. У АГМ практически не происходит "кипение" и практически ничего не выделяется, если не нарушать рекомендованные параметры заряда (банки плотно закрыты клапанами, которые срабатывают по давлению только, чтоб не разорвало).
а AGM можно брать Бу? Новые то по цене
я тобі вже писав. це такий продукт що купувати беу, це лотерея.
Дякую. Питав по новим акумуляторам то нема пока нічого