autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
ОлександрFord | читатель
Ford Focus C-max 2005
29 октября 2022 в 11:27
Доброго дня. Маниша моя 2005р. є таке питання. В мене витягнуті запобіжники на паливну систему, і система працює без паливного насоса, часто глохне в місті коли при зупинився і починаєш заново рух , дуже легко глохне, тому що двигун сам підтягує паливо оскільки насос вимкнунтй від живлення, так було при покупці для чого це зроблено не знаю. Яка може бути причина що запобіжники паливного насоса знятті?
Nicholas | патриарх **
Re: Ford Focus C-max 2005
[Re: ОлександрFord] 29 октября 2022 в 16:11
Якщо машина не газифікована - не уявляю, як вона може заводитись та працювати без паливного насоса. Ні, один раз я таке бачив, здається - пляшка з бензином стояла прямо під капотом Але не впевнений що й там без насоса було підключено, але могло б.
У вашому випадку можу навангувати наступне: насос згорів або ще що у полях/селі. Замісь замовляти/платити дурні гроші та чекати - купили у найближчих автотоварах щось від лади/волги - та втулили у розрив магістралі перед двигуном (так, як воно на старих автівках зроблено). Да так й лишили - бо навіщо ж платити більше
Тобто,я б пошукав таке під капотом. Якщо нема, ну можна для початку знайти роз'ем десь під заднім сидінням (над баком, у салоні) та відключити його й спробувати завести та дать попрацювати хвилин до 5. Якщо працює - знов шукав би інший насос вдоль всієї магістралі. Але те, що жалієтесь не на розгон/тягу, я на работу на холостих - можу вангувати, що з насосом (який би він не буб й де б не стояв) нема нових проблем, питання знайти всі сіточки/фільтра й почистити їх (у тому числі й на потенційно неробочому насосі у баку - чистити все одне треба).

PS.Про почистити: траба додати, що проблема холостих взагалі може бути не пов'язана з тиском палива.
Змінено Nicholas (16:14 29/10/2022)
Vladocaster | старожил ***
Re: Ford Focus C-max 2005
[Re: ОлександрFord] 29 октября 2022 в 17:19
Мотор який? Може, дизель? Бо сумніваюся, що бензин без насоса тягнутиме сам. Але і не впевнений чи є у дизельних фордах підкачуючий насос в баку.
Додаткова інформація
Модератор:

Yorc, AVB, Hrust, Stor, moderator, BorisB 

0 користувачів і 14 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 599