Якщо машина не газифікована - не уявляю, як вона може заводитись та працювати без паливного насоса. Ні, один раз я таке бачив, здається - пляшка з бензином стояла прямо під капотом Але не впевнений що й там без насоса було підключено, але могло б.
У вашому випадку можу навангувати наступне: насос згорів або ще що у полях/селі. Замісь замовляти/платити дурні гроші та чекати - купили у найближчих автотоварах щось від лади/волги - та втулили у розрив магістралі перед двигуном (так, як воно на старих автівках зроблено). Да так й лишили - бо навіщо ж платити більше
Тобто,я б пошукав таке під капотом. Якщо нема, ну можна для початку знайти роз'ем десь під заднім сидінням (над баком, у салоні) та відключити його й спробувати завести та дать попрацювати хвилин до 5. Якщо працює - знов шукав би інший насос вдоль всієї магістралі. Але те, що жалієтесь не на розгон/тягу, я на работу на холостих - можу вангувати, що з насосом (який би він не буб й де б не стояв) нема нових проблем, питання знайти всі сіточки/фільтра й почистити їх (у тому числі й на потенційно неробочому насосі у баку - чистити все одне треба).
PS.Про почистити: траба додати, що проблема холостих взагалі може бути не пов'язана з тиском палива.
Змінено Nicholas (16:14 29/10/2022)
Редагувати
Відповісти
Цитувати