Цікаво. Тишина. Прибило одним телеграмм-каналом де постять новини по Києву (Реальный Киев, новости Украина), однак зараз вже пошуком бачу, що вони періодично їх рекламують, був пост 27.09, потім в цю субботу і також 1.11 ще раз.
В ответ на: ми і не продаємо її у відкритому доступі — аби навіть власник авто не знав, як вона була встановлена.
мене трохи лякає, як це так, я, як власник, не буду знати яка бяка і де саме стоїть в моєму авто? Ну і крім цього, так ще декілька незрозумілих тезісів є.. тож дуже хочется отримати хоч якийсь фідбек..
Не секрет, що я хочу змінити свою сигналку з російської на іншу, однак хочу нормальний захист та функціонал відповідний, і поки що "аналогів немає"..
дякую, зрозумів, що какашка. Я з ними також звязався через їх сайт (зворотня форма), правда вони попросили дзвінок через інет, бо на мобільний їм дорого мабуть було )))
Короче зясував, що ні по одному моєму критерію ця приблуда не покриває мої потреби, вони навіть запропонували також і сігу якусь також забугорну, однак і сіга нічого толком не вміє...