Smap 03.11.2022 08:56 пишет: український чат прихильників Фиат 500х перейшов на драйвер.топ Там також є можливість міграції профіля та всіх пабліків з москальского.
Smap 03.11.2022 08:56 пишет: український чат прихильників Фиат 500х перейшов на драйвер.топ Там також є можливість міграції профіля та всіх пабліків з москальского.
Я про драйвер.топ і не чув. Цікаво люди працюють. Сервіс зробили, реклами не зробили, що одні, що другі.
Глянув на драйвер.топ, бортжурнали є, особистого розділу нема. А я особистий використовую для статей про подорожі чи якісь інші навколоавтомобільні теми. В самому бортжурналі вони не логічні.
В ответ на: З міграцією борт-журналів з москальського
в кацапьский не пускає - доступ зпрещен, як переносять , до того ж я свій видаливив . Чи тоже можливо таке ?
Я теж був видалив, а відновлював зі збереженого. А якщо користувач не заблокований на драйві особисто, як я, бо я їх послав був за їхнім корабльом, то через впн ходять. Щодо міграції можна в адмінів уточнити.
А то далеко не всі знають. Задав пошук по форуму - не було вроді про це теми. З міграцією борт-журналів з москальського.
можливість міграції добре. залишилось зібрати спільноту, яка буде генерувати цікавий контент і збирати базу знань. тож початок непоганий, подивимось як розвиток піде.
Мені БЖ з драйву вже перекинули, правда, без деяких фото, але то не проблема + ще потрібно перевести, а то не кошерно якось
UPD: з перекладом таки трабли. Немає можливості редагувати перенесені публікації.. Чи взагалі, публікації. Жирний мінус. Або я не знайшов де. UPD2: знайшов редагування)) розміщення кнопки нестандартне
В ответ на: з опери через вбудований впн можна. у деяких провайдерів все відкрито, жодних обмежень
В мене той драйв не пускав , запрещен і все
В опері, зліва біля адресної строки є значок впн (з'являється, коли в налаштуваннях активуєш впн). Клікаєш на нього і вибираєш регіон "Азія" і все пускає. З Європи і Америки не пускає типу))