а де такі умільці є? якщо знайшов таких, поділись контактами, плз.
Завтра повинен зустрітися. Якщо все пройде ок, маякну
Ділюсь інфой: все зробили на Куренівському ринку (Птичка). Правда, там черга трохи є, але не така як в офф сервіс-центрі (2 місяці). Зробили профілактику (ремонтували/чистили карб), і зараз стартує з першого разу... Сподіваюсь з електрикою (з'єднанням) на дачі через генератор проблем не буде..
Barsic 15.11.2022 00:28 пишет: А скільки в принципі можна зберігати бензин? Просто зараз більшість людей (і я не виключення), понабирали того бензину про запас.
Кажуть, що до року.
Але, якщо бензина з запасу 20 литрів залити у бак автівки, де 40 литрів свіжого, то ничого не станеться.
Barsic 15.11.2022 00:28 пишет: А скільки в принципі можна зберігати бензин? Просто зараз більшість людей (і я не виключення), понабирали того бензину про запас.
Залежить від бензину, той що с присадками, які щедро добавляють на АЗС, не рекомендують зберігати довше місяця. А в інструкції до бензогенератору пишуть, що при консервації генератора треба в бензин добавляти спец. присадки, які запобігають окисленню та осмоленню бензину, утворенню відкладень, спрощує запуск після консервації.
У мене генератор працює на бензині який пролежав в каністрі щонайменше рік, без питань заводиться і працює. Але це коли тепло, взимку ще не пробував його запускати.
Коли генератор треба вимкнути я перекриваю кранік подачи бензина і вимикаю десь за півхвилини - хвилину коли починає підгазовувати, щоб менше бенза в карбюраторі залишалось.
а де такі умільці є? якщо знайшов таких, поділись контактами, плз.
Ділюсь інфой: все зробили на Куренівському ринку (Птичка). Правда, там черга трохи є, але не така як в офф сервіс-центрі (2 місяці). Зробили профілактику (ремонтували/чистили карб), і зараз стартує з першого разу... Сподіваюсь з електрикою (з'єднанням) на дачі через генератор проблем не буде..
А телефон в них є? Чи тільки жива черга?
Немає (хоча звісно є, але вони працють так: приїхав, залишив, чекай чергу..). Але після того як офф сервіси мене записували на наступний рік, вважаю, що непоганий варіант ця Птичка