У родичів банальна проблема - волає холодильник Liebherr CNes 5156. Коли вночі вимикають електрику а потім наново вмикають холодильник мерзенно пищить доки температура у морозильній камері знов не досягне -18. Треба комусь вночі вставати і натискати кнопку alarm щоб замовк. Хтось знає рецепт як заткнути пельку тому холодильнику. Нехай навіть ціною того що він мовчатиме коли дверцята забули незачиненими.
shcherb 20.11.2022 09:42 пишет: та порада тут проста - локалізувати фізично звідки пищить, дібратися до пищалки і перерізати їй вени живлення
В упсах полностью отрубать не захотел дабы не терять информативности, но залив внутрь этой .......... пищалки термосиликон пистолетом сделал ее писк приемлемо тихим, не мешающим и не раздражающим. И слышно что в нем что то не так или акумам почти кердык и не выносит мозг и не надо вставать нажимать кнопку чтоб заткнулся.
shcherb 20.11.2022 09:42 пишет: та порада тут проста - локалізувати фізично звідки пищить, дібратися до пищалки і перерізати їй вени живлення
Боюсь що холодильник «занадто розумний» і почне видавати помилку на дисплеї та кликати сервіс на допомогу - він таке вміє робити. Тим більше що невідомо де та піщалка. Може хтось знає як через системне меню її заткнути.
Боюсь що холодильник «занадто розумний» і почне видавати помилку на дисплеї та кликати сервіс на допомогу - він таке вміє робити. Тим більше що невідомо де та піщалка. Може хтось знає як через системне меню її заткнути.
Пищалку шукати по звуку. Поміряти напругу па ній, коли пищить, і впаяти замість неї лямпочку відповідну на дротиках, і вивести в потрібне місце. І тишина буде, і сигналізація шо шото пошло нє так
Мене так ДБЖ діставало, розібрав і вкрутив в ту пищалку гвинт і глибиною закрутки відрегулював , щоб його було майже не чутно. І не мішає, і коли близько підійдеш то чуешь в якому він режимі пищить.
Diezel 20.11.2022 16:52 пишет: Мене так ДБЖ діставало, розібрав і вкрутив в ту пищалку гвинт і глибиною закрутки відрегулював , щоб його було майже не чутно. І не мішає, і коли близько підійдеш то чуешь в якому він режимі пищить.
Одна справа лізти в дбж, зовсім інша не маючи достатньої кваліфікації листи в двометровий сталевий холодильник вартістю 1600 євро. Тим більше що із сервісом зараз складно.
У мене морозильник пищить. Є умовний рівень заморозки від 1 до 6, поставив на 5 - тепер температура в камері за час стандартного відключення не встигає впасти до рівня alarm
В мене упс вирішив попікать... Я вирішив, що буде кощунство, підключити до нього паяльника та випаяти піщалку... Тому я просто засунув під неї викрутку, та "видалив" Пс. Упс дешевий, пі-пі не відключається зовсім
Сапожник 24.11.2022 00:37 пишет: В мене упс вирішив попікать... Я вирішив, що буде кощунство, підключити до нього паяльника та випаяти піщалку... Тому я просто засунув під неї викрутку, та "видалив" Пс. Упс дешевий, пі-пі не відключається зовсім
в пищалку упса затрамбував паралону. тепер дууууже тихенько пищить. але ж мова про холодильник, який курочити - не варіант.