autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Autoua.netФорумПроблеми на дорогах

Правильно обозначити себе на пішоходному переході. Як? (2/2)

Міротворец | старожил ***
Re: Правильно обозначити себе на пішоходному переході. Як?
[Re: opexkiev] 22 декабря 2022 в 18:13
opexkiev 19.12.2022 10:58 пишет:

Бачив маму з коляскою, яка на неї почепила зверху велоліхтарик, що блимає. Крута ідея, молодець.

Мама хоче вижити сама та виростити дитину! А деякі дебіли в 60+ одягнувшись в чорне полюють на дзеркала, замість того щоб разом зробити дорожній рух безпечнішим
AlexAE | Супер писатель! ***
[Re: alex_b] 2 января 2023 в 01:44
alex_b 16.12.2022 11:01 пишет:

Для крайних случаев. Мне пытался бимер проехать по ногам на пешеходном переходе. Чисто рефлекторно махнул сумкой и сложил зеркало. Как же это быдло засцало и тормознуло от звука. Но никогда не бейте ногами или рукой себе хуже сделаете. Травмируетесь.

Я так рефлекторно по крыше рукой ударил. Снаружи громко было, внутри было еще громче.
По крыше норм- руке не больно.
Джипчер | V.I.P *
[Re: AlexAE] 3 января 2023 в 04:55
Найкраще позначення - це носити із собою в кишені ліхтарик, навіть найтонший дешевенький фонарик-брелок позначає краще, ніж катафот-стрічка, але вона теж не завадить в наши темні часи у дворах, пішоходних зонах

А шановних пішоходів прохання з розумінням ставитись до начебто "сліпих придурків за кермом" - просто міські водії не звикли по війні їздити у повній темряві і помічають пішоходів "у чорно-сірому" у останній момент, навіть рухаючись із швидкістю 5 км/годину

Тож велике прохання не ігнорувати прохання водіїв помічати себе, особливо, коли пересуваєтесь у темних дворах під час відключень світла

Змінено Джипчер (05:54 03/01/2023)
Vladocaster | старожил ***
[Re: Джипчер] 3 января 2023 в 09:29
А мені якраз світловідбиваючі стрічки (та інші подібні предмети) краще видно здалеку в темноті, ніж ліхтарик. Ліхтарик може світити кудись не туди, злитися з іншими джерелами світла. На темнющій дорозі одягнутий у чорне пішохід мені був краще і раніше помітний тоді, коли мав стрічку чи щось подібне, ніж коли мав у руках ліхтарик чи телефон. Ліхтариками часто ще й під ноги світять, а не в бік, то я з-за керма й не одразу побачу. Тому я за прості стрічки на руки, ноги, рюкзаки як варіант мінімально достатній, але й достатньо ефективний і простий. Сам ношу кілька штук на рюкзаку.
Джипчер | V.I.P *
[Re: Vladocaster] 3 января 2023 в 15:14
Vladocaster 03.01.2023 09:29 пишет:

А мені якраз світловідбиваючі стрічки (та інші подібні предмети) краще видно здалеку в темноті, ніж ліхтарик. Ліхтарик може світити кудись не туди, злитися з іншими джерелами світла. На темнющій дорозі одягнутий у чорне пішохід мені був краще і раніше помітний тоді, коли мав стрічку чи щось подібне, ніж коли мав у руках ліхтарик чи телефон. Ліхтариками часто ще й під ноги світять, а не в бік, то я з-за керма й не одразу побачу. Тому я за прості стрічки на руки, ноги, рюкзаки як варіант мінімально достатній, але й достатньо ефективний і простий. Сам ношу кілька штук на рюкзаку.

Ну, тоді носити і ліхтарик, і світловідбиваючу стрічку - взагалі ідеальний варіант для пішохода...
Mangust | бЭндеровец **
[Re: AlexAE] 6 января 2023 в 18:28
AlexAE 02.01.2023 01:44 пишет:

Я так рефлекторно по крыше рукой ударил.

Зачем?
Siryj | СуперСтар *
[Re: Mangust] 7 января 2023 в 13:16
Mangust 06.01.2023 18:28 пишет:

AlexAE 02.01.2023 01:44 пишет:

Я так рефлекторно по крыше рукой ударил.

Зачем?

Ну так рефлекторно же Заодно обозначил себя Мож там хороший человек затонировался в ноль, никого не замечает, напомнить что он не один бывает полезно
Autoua.netФорумПроблеми на дорогах

Правильно обозначити себе на пішоходному переході. Як? (2/2)

Додаткова інформація
Модератор:

AlMat, LordAmid, Yorc, moderator, Alexandr 

0 користувачів і 15 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 4779