Pash_OK 29.11.2022 19:18 пишет: А можно заряжать внешним зарядным акум, который подключен к ИБП? Естесственно, ИБП выключать, но физически подключен к акуму
Rucha 06.01.2023 14:14 пишет: Маю FOXSUR пристрій. Виявив, що він завищує напругу вимірюваного акума на 0.4v. Так у всіх? Чи можна якось відкалібрувати?
А чем проверял? 0,4В запросто тестер может погрешность давать на большом диапазоне, ±0,2 на тестере и на зарядке - вот тебе уже совпасть на 0,4В может при определенных условиях.
Rucha 07.01.2023 10:23 пишет: Коротше, відкрив діспут на Ali. Вже прийняли рішення - повне повернення грошей. Тепер треба думати, яку зарядку купити аби без проблем була..
С таким тщательным подходом разве что CTEK, учитывая, что они идут как ОЕМ зарядки для БМВ, думаю там за точностью параметров следят хорошо. Моя емнис соответствует. Ну или лабораторный БП с регулировкой на энкодерах.
GreenMile 07.01.2023 12:13 пишет: А чем проверял? 0,4В запросто тестер может погрешность давать
Тестер Richmeters 102. Для любого тестера 0.4v на 12 вольтах - это тупо поломка. Мой в порядке. Не знаю, насколько для зарядки завышение на 0.4v критично, но хотелось бы без этого. Это-ж будет недозаряд аккума.
А ось таке питання по FOXUS-у: в інструкції пишуть що для батарей ємністю 4-15 Ah треба використовувати імпульсний режим "Repair" і типу, що по завершенню має з'явитися надпис "Full". Але навіть після 24-годинного заряда 9 Ah свинцової батареї для UPS-у я так і не дочекався "Full". Чи не буде в такому випадку перезаряду? Коли закінчувати заряд в такому випадку?
Rucha 25.05.2024 15:59 пишет: А ось таке питання по FOXUS-у: в інструкції пишуть що для батарей ємністю 4-15 Ah треба використовувати імпульсний режим "Repair" і типу, що по завершенню має з'явитися надпис "Full". Але навіть після 24-годинного заряда 9 Ah свинцової батареї для UPS-у я так і не дочекався "Full". Чи не буде в такому випадку перезаряду? Коли закінчувати заряд в такому випадку?
не буде. заряджає імпульсами. і здаеться до 30 годин. і у таких зарядних взагалі то для таких АКБ є режим мото.
не буде. заряджає імпульсами. і здаеться до 30 годин. і у таких зарядних взагалі то для таких АКБ є режим мото.
Ну наче той "Repair" і є для мото. Мануал Тобто треба ще довше чекати?
у мене потужніше зарядний цього виробника. там є режим мото. в ремонтному режимі у мене швидше заряджає. але може струм більше. в кінці заряду пише про це.