Добрий день. Порадьте місце де є хороший вибір теплих джинсів з флісом. В брендових магазинах ТЦ частіше за все таких нема або нема нормального вибору.
це питання можна вирішити по іншому. Звісно може треба саме джинси, але .. Зараз дуже великий вибір флісового термобелья. Я купив собі тонкий флісовий костюм, якій легко можна одягнути під джинси, і в загалі не відчувається. Ніколи не носив підштаників усяких, ну може в дитинстві, а тут прям зрадів ))
Ціни зараз під штуку, але знайшов на промі в Хмельницькому сами шиють, треба було почекати десь 3-5 днів, але все гуд і ціна норм і наші розміри. зараз трішкі підросла ціна, але все одно дешевше і є різні і клітинка і так. Доречи є усілякий мілітарі теплі рукавички, балаклави, куртки, штани то що. Я собі брав ось цей костюм https://sdvu.com.ua/ua/p1678638146-termobele-muzhskoe-flise.html можна одягнути під шо завгодно, дуже м'який і теплий.
Vladya 01.12.2022 17:23 пишет: це питання можна вирішити по іншому. Звісно може треба саме джинси, але .. Зараз дуже великий вибір флісового термобелья. Я купив собі тонкий флісовий костюм, якій легко можна одягнути під джинси, і в загалі не відчувається. Ніколи не носив підштаників усяких, ну може в дитинстві, а тут прям зрадів ))
+100500 І ще додав би, що мало того, що джинси дорослих розмірів із підкладом дуже рідко зустрічаються у продажу, так там ще й самі моделі і якість переважно такі, що вдягати їх не хочеться.
Vladya 01.12.2022 17:23 пишет: це питання можна вирішити по іншому. Звісно може треба саме джинси, але .. Зараз дуже великий вибір флісового термобелья. Я купив собі тонкий флісовий костюм, якій легко можна одягнути під джинси, і в загалі не відчувається. Ніколи не носив підштаників усяких, ну може в дитинстві, а тут прям зрадів ))
Ціни зараз під штуку, але знайшов на промі в Хмельницькому сами шиють, треба було почекати десь 3-5 днів, але все гуд і ціна норм і наші розміри. зараз трішкі підросла ціна, але все одно дешевше і є різні і клітинка і так. Доречи є усілякий мілітарі теплі рукавички, балаклави, куртки, штани то що. Я собі брав ось цей костюм https://sdvu.com.ua/ua/p1678638146-termobele-muzhskoe-flise.html можна одягнути під шо завгодно, дуже м'який і теплий.
Плюсую за термобілизну! Ще можна розглянути варіант із шерсті Меріноса. Дуже тонка, не відчувається взагалі.
Плюсую за термобілизну! Ще можна розглянути варіант із шерсті Меріноса. Дуже тонка, не відчувається взагалі.
все воно так, але це додаткові операції одягання-роздягання перед виходом на вулицю. І якщо для довгого перебування там це ще якось виправдано, то для вийти в магазин за сигаретами або пивом хочеться менше зусиль витрачати.
ЗІ. Хоча зараз вдома в термобілизні саме воно Опалення у мене вмикають лище під ранок і до першого вимкнення світла. Весь інший час (як і ось зараз) слухаю булькотіння води в батареях без усякої користі для.
ага, а ще коли приїхав на бл... і рітузи знімати так взагалі засада )))
в мене були таки джинси то як написали вище як правило вони без форми і шо попало.
Тоді можна купити куртку по коліна і проблема вирішена, у мене саме така на сильні морози, як писав вище ніколи нічого не одягав під джинси. Але враховуючі відключення усілякі, то що , то купити флісочку в наших умовах це святе як на мене ))
В якомусь із будинків в червоному колі був магазин джинсів. І там, один мій знайомий , пару років тому бачив джинси з утеплювачом, причому були варінти класичних кольорів, без цих плям, потертостів та дірок Зрозуміло не бренди, але доволі якісний Китай/Туреччина.
вдруг еще актуально) все джинсы свои брал тут jeans-usa.com.ua и у них тесть брал утепленные jeans-usa.com.ua/ua/p181596540-uteplennye-dzhinsy-wrangler.html jeans-usa.com.ua/ua/p181604891-dzhinsi-wrangler-pidkladtsi.html
так что рекомендую. таких цен и качества в обычных магазинах я не встречал. особенно рекомендую классические wrangler 13mwz jeans-usa.com.ua/ua/g435153-dzhinsy-wrangler-mwz
pyatnica 27.12.2022 19:14 пишет: вдруг еще актуально) все джинсы свои брал тут jeans-usa.com.ua и у них тесть брал утепленные jeans-usa.com.ua/ua/p181596540-uteplennye-dzhinsy-wrangler.html jeans-usa.com.ua/ua/p181604891-dzhinsi-wrangler-pidkladtsi.html
так что рекомендую. таких цен и качества в обычных магазинах я не встречал. особенно рекомендую классические wrangler 13mwz jeans-usa.com.ua/ua/g435153-dzhinsy-wrangler-mwz
У червні 2022 точно працювали, коли усе інше ще було зачинене. Правда асортимент був жалюгідним, левайсу взагалі не було, а для створення штучного враження «ізобілія» магазин наповнили всяким дрантям і мотлохом «з Європи”. Я вже давно збираюся придбати там ренглери кольору «віскі‘», але розміру мого ніколи немає, під замовлення вже не возять і усе.
На печерській площі біля "Великої кишені" є базар. Там магазинчик якраз є з чоловічими джинсами і є зимові варіанти. Звісно якість не брендова, але зате класика є, без отих дірочок і карманах під коліном, і ціни норм.
R.Karp 27.12.2022 20:13 пишет: На печерській площі біля "Великої кишені" є базар. Там магазинчик якраз є з чоловічими джинсами і є зимові варіанти. Звісно якість не брендова, але зате класика є, без отих дірочок і карманах під коліном, і ціни норм.
А де саме на Печерському ринку цей магазинчик? Бо мінімум двічі на тиждень там якісь дрібниці купую, але якось не помічав його.
Якщо вийти з "Кишені" з правої сторони на початку кіосків є будівельна крамничка. От поряд з нею, чи через одне місце і є той магазинчик. Приблизно як на карті позначив