Для консультацій та операцій... Я кошатник починаючий, та вже стикнувся з тим, що пропозицій від числених ветклінік дуже багато та якість обслуговування та кваліфікація лікарів викликає багато питаннь та сумнівів...От наразі, актуальне питання кастрації кошеняти(8-9 місяців)...дуже хотілося би, зробити це у кваліфікованого й досвідченного спеціаліста. Завчасно дякую за ваші поради та рекомендації!
Напроти мого Еко-маркету що на горі е вет клініка. Кожен день бачу там купу машин приїзжають відьізжают. Але як називается не помню. Будеш мимо їхати стань біля Еко-маркета перейти дорогу та запитай у них. І ще е на Потехіна 16. Зразу за судом в Академічному корпусу
egorka 28.12.2022 12:39 пишет: Напроти мого Еко-маркету що на горі е вет клініка. Кожен день бачу там купу машин приїзжають відьізжают. Але як називается не помню. Будеш мимо їхати стань біля Еко-маркета перейти дорогу та запитай у них. І ще е на Потехіна 16. Зразу за судом в Академічному корпусу
Дякую, але я шукаю не клініку(про ті 2, що ти пишеш та ще про одну поруч з тобою, я знаю) а рекомендації перевіреного (з власного досвіду) спеціаліста...вже майже найшов, завдяки відгуку (вище) форумчанина про клініку Шанс...
В Шансі оперував трьох своїх собак: 1 - грижа після стерилізації в іншій клініці (яку робив учень Сергія Михайловича, а він вже прибирав наслідки). А потім ,побачивши результати, простерилізував там й інших двох: одну робив Сергій Михайлович, іншу - Євген Сергійович. Відгуки тільки найкращі. Хоча в спілкуванні Сергій Михайлович може здатися трохи різким. Але я приходив за якісною операцією, а не щоб зі мною сюсю розводили, але для когось це може бути важливим
djokoo 31.12.2022 01:00 пишет: В Шансі оперував трьох своїх собак: 1 - грижа після стерилізації в іншій клініці (яку робив учень Сергія Михайловича, а він вже прибирав наслідки). А потім ,побачивши результати, простерилізував там й інших двох: одну робив Сергій Михайлович, іншу - Євген Сергійович. Відгуки тільки найкращі. Хоча в спілкуванні Сергій Михайлович може здатися трохи різким. Але я приходив за якісною операцією, а не щоб зі мною сюсю розводили, але для когось це може бути важливим
Дуже дякую за рекомендацію! Зробили операцію нашому кошеняті. Дуже задоволений, як консультацією так й результатами (складної порожнинної) операції, спілкувалися тільки із Сергієм Михайловичем, не помітив нічого різкого у спілкуванні із ним) Тепер також, можу впевнено рекомендувати цього справжнього спеціаліста своєї справи