autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Autoua.netФорумДомашні тварини

Порадьте перевіреного (котячого) ветеринара_Київ(ПБ)

igg | V.I.P **
3 декабря 2022 в 10:24
Для консультацій та операцій... Я кошатник починаючий, та вже стикнувся з тим, що пропозицій від числених ветклінік дуже багато та якість обслуговування та кваліфікація лікарів викликає багато питаннь та сумнівів...От наразі, актуальне питання кастрації кошеняти(8-9 місяців)...дуже хотілося би, зробити це у кваліфікованого й досвідченного спеціаліста.
Завчасно дякую за ваші поради та рекомендації!
Змінено igg (16:02 03/12/2022)
djokoo | важничающий писатель **
Re: Порадьте перевіреного (котячого) ветеринара_Київ(ПБ)
[Re: igg] 4 декабря 2022 в 10:39
Хірургію рекомендую в клініці Шанс, вул Волзька.
mainstas | важничающий писатель **
[Re: djokoo] 9 декабря 2022 в 15:28
Юра Сухонос
Вытащил с того света мою шотландку, помог британцу родителей, а до этого откачал щенка лабрадора.
egorka | продавець прохолоди **
[Re: igg] 28 декабря 2022 в 12:39
Напроти мого Еко-маркету що на горі е вет клініка. Кожен день бачу там купу машин приїзжають відьізжают. Але як називается не помню. Будеш мимо їхати стань біля Еко-маркета перейти дорогу та запитай у них. І ще е на Потехіна 16. Зразу за судом в Академічному корпусу
Змінено egorka (13:04 28/12/2022)
igg | V.I.P **
[Re: egorka] 31 декабря 2022 в 00:00
egorka 28.12.2022 12:39 пишет:

Напроти мого Еко-маркету що на горі е вет клініка. Кожен день бачу там купу машин приїзжають відьізжают. Але як називается не помню. Будеш мимо їхати стань біля Еко-маркета перейти дорогу та запитай у них. І ще е на Потехіна 16. Зразу за судом в Академічному корпусу

Дякую, але я шукаю не клініку(про ті 2, що ти пишеш та ще про одну поруч з тобою, я знаю) а рекомендації перевіреного (з власного досвіду) спеціаліста...вже майже найшов, завдяки відгуку (вище) форумчанина про клініку Шанс...
djokoo | важничающий писатель **
[Re: igg] 31 декабря 2022 в 01:00
В Шансі оперував трьох своїх собак:
1 - грижа після стерилізації в іншій клініці (яку робив учень Сергія Михайловича, а він вже прибирав наслідки).
А потім ,побачивши результати, простерилізував там й інших двох: одну робив Сергій Михайлович, іншу - Євген Сергійович. Відгуки тільки найкращі. Хоча в спілкуванні Сергій Михайлович може здатися трохи різким. Але я приходив за якісною операцією, а не щоб зі мною сюсю розводили, але для когось це може бути важливим
igg | V.I.P **
[Re: djokoo] 23 января 2023 в 22:58
djokoo 31.12.2022 01:00 пишет:

В Шансі оперував трьох своїх собак:
1 - грижа після стерилізації в іншій клініці (яку робив учень Сергія Михайловича, а він вже прибирав наслідки).
А потім ,побачивши результати, простерилізував там й інших двох: одну робив Сергій Михайлович, іншу - Євген Сергійович. Відгуки тільки найкращі. Хоча в спілкуванні Сергій Михайлович може здатися трохи різким. Але я приходив за якісною операцією, а не щоб зі мною сюсю розводили, але для когось це може бути важливим

Дуже дякую за рекомендацію! Зробили операцію нашому кошеняті. Дуже задоволений, як консультацією так й результатами (складної порожнинної) операції, спілкувалися тільки із Сергієм Михайловичем, не помітив нічого різкого у спілкуванні із ним)
Тепер також, можу впевнено рекомендувати цього справжнього спеціаліста своєї справи
Autoua.netФорумДомашні тварини

Додаткова інформація
Модератор:

Irish@, moderator, Outdriver 

0 користувачів і 2 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 2633