autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Autoua.netФорумВирішення побутових проблем

Термо-білизна_де/яку краще вибрати? (3/3)

Джин | Костюммейкер ***
Re: Термо-білизна_де/яку краще вибрати?
[Re: igg] 8 декабря 2022 в 00:57
igg 07.12.2022 20:34 пишет:

Kawe 07.12.2022 19:21 пишет:

В прошлом году попробовал флисовое термобелье, марки 32 degrees Неат, в районе 100 у.е. за комплект. Как говорят "пасивное". Очень нравиться, при движении ощущение что белье "греет".

а якщо на конкретних прикладах порівнювати - от наприклад, вітчизняна термобілизна мікрофліс в районі 15 у.е. - вона у 7 разів буде гірше/холодніше за оту що в районє 100 у.е.?
Чи наприклад, отаке?

Основной компонент цены термобелья-материал. Хороший материал не может быть дешевым. Сам по себе полиэстер -он дешевый, но то полиэстровое волокно, что используется для термобелья делается по специальной технологии и выходит довольно дорогим в производстве ,хотя сырье дешевое.
Хлопок -то вообще отдельная песня. Есть в мире такая категория хайкеры, по нашему пешие туристы, которые много ходят и сильно обращают внимание на экипировку. Я не помню уже дословно термин как они называют нижнее белье из хлопка- ну что то типа "смерть в походе". Смысл понятен?
Можно взять теплое белье из хлопка например для сна, это норм. Но не более.
igg | V.I.P **
[Re: Джин] 8 декабря 2022 в 15:01
Прикріплені файли (0 завантажити)
Джин 08.12.2022 00:57 пишет:

igg 07.12.2022 20:34 пишет:

Kawe 07.12.2022 19:21 пишет:

В прошлом году попробовал флисовое термобелье, марки 32 degrees Неат, в районе 100 у.е. за комплект. Как говорят "пасивное". Очень нравиться, при движении ощущение что белье "греет".

а якщо на конкретних прикладах порівнювати - от наприклад, вітчизняна термобілизна мікрофліс в районі 15 у.е. - вона у 7 разів буде гірше/холодніше за оту що в районє 100 у.е.?
Чи наприклад, отаке?

Основной компонент цены термобелья-материал. Хороший материал не может быть дешевым. Сам по себе полиэстер -он дешевый, но то полиэстровое волокно, что используется для термобелья делается по специальной технологии и выходит довольно дорогим в производстве ,хотя сырье дешевое.
Хлопок -то вообще отдельная песня. Есть в мире такая категория хайкеры, по нашему пешие туристы, которые много ходят и сильно обращают внимание на экипировку. Я не помню уже дословно термин как они называют нижнее белье из хлопка- ну что то типа "смерть в походе". Смысл понятен?
Можно взять теплое белье из хлопка например для сна, это норм. Но не более.

замовив на пробу 2 комплекти за 999 грн.(ще й 2 шапки в подарунок) з вмістом 80% бавовни+інші 20% якась синтетика, для неактивних прогулянок - це ж воно?)
Думаю, може ще й таке (без бавовни, чиста сінтетика - це ж вже можна вважати Термо-білизною ) узяти: тепла німецька якість (-35) Columbia
В цілому ж, як для моїх неактивних задач - не змерзнути у хаті чи по дорозі у гараж, має ж вистачити?

замовив на пробу 2 комплекти за 999 грн.(ще й 2 шапки   в подарунок) з вмістом 80% бавовни+інші 20% якась синтетика, для неактивних прогулянок - це ж воно
Змінено igg (15:03 08/12/2022)
AlexBolo | V.I.P **
[Re: igg] 8 декабря 2022 в 15:07
igg 08.12.2022 15:01 пишет:

замовив на пробу 2 комплекти за 999 грн.(ще й 2 шапки в подарунок) з вмістом 80% бавовни+інші 20% якась синтетика, для неактивних прогулянок - це ж воно?)
Думаю, може ще й таке (без бавовни, чиста сінтетика - це ж вже можна вважати Термо-білизною ) узяти: тепла німецька якість (-35) Columbia
В цілому ж, як для моїх неактивних задач - не змерзнути у хаті чи по дорозі у гараж, має ж вистачити?

Є підозра що це підробка.
igg | V.I.P **
[Re: AlexBolo] 8 декабря 2022 в 16:08
AlexBolo 08.12.2022 15:07 пишет:

Підозра?)) В мене жодного сумніву в тому немає)...але ж питання ж не в тому
AlexBolo | V.I.P **
[Re: igg] 8 декабря 2022 в 17:00
igg 08.12.2022 16:08 пишет:

AlexBolo 08.12.2022 15:07 пишет:

Підозра?)) В мене жодного сумніву в тому немає)...але ж питання ж не в тому

Для не активних задач - термобілизна не треба. Вона повинна тільки відводити вологу від тіла. Все. Якщо ще вміє в теплоізоляцію - то це мерінос і купа грошей.

Якщо потіти не прийдеться - можна і без термобілизни.
Autoua.netФорумВирішення побутових проблем

Термо-білизна_де/яку краще вибрати? (3/3)

Додаткова інформація
Модератор:

AlMat, doctor_b, moderator, Outdriver 

0 користувачів і 21 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 3174