sigma 24.05.2023 21:06 пишет: IT це такый домен, де треба навчатися самому. Якщо у самого не виходить, то усі ці курси не допоможуть.
Ну 35 лет назад меня-же чему-то научили
Клянчить деньги?
Кста, да!!! Одни какие-то сопли-просьбы и НИКАКОЙ отчетности( Ни чека, ни квитанции. Давно наблюдаю за этим персонажем, вроде же писал, что свалит из Киева еслишто, а тут объявился и типа донатьте мне... стронно...
Вайті зараз крисис. Скорочують цілі команди\проекти. Джуну без досвіду і раніше важко було а зараз - як на мене повний анріал. Хоча покодити "для душі, на олімпіаду" хто ж заважає:)
opexkiev 25.05.2023 16:59 пишет: Вайті зараз крисис. Скорочують цілі команди\проекти. Джуну без досвіду і раніше важко було а зараз - як на мене повний анріал. Хоча покодити "для душі, на олімпіаду" хто ж заважає:)
Друзі, запитання на тему. Малому 15, за останні 2 навчальні роки (пандемія + війна) з навчанням повна ж0па. Питання про інститут (ВНЗ) якось плавно відходить на другий план. Подумую після 9-го класу (зараз 8-й закінчує) відправити його вчиться в якийсь коледж або на профільні курси. Він уже пару років потихеньку займається з репетитором спочатку був скретч, тепер пайтон - ніби, заходить йому. Порадьте, куди направити зусилля на даному етапі і куди після 9-го є сенс пробуватися? Тягнути підлітка за вуха, коли він за пару років просто випав з нормального навчального ритму я вважаю складним і малоперспективним, а направити його в цікавий йому новий напрямок, мені здається, буде правильніше, і більше його мотивує. Хлопець тямущий, англійський є, звичайно слабувато, але набагато сильніший за своїх однокласників, хлопець сам тямущий - навчався у математичному ліцеї.
Rack 26.05.2023 13:35 пишет: Друзі, запитання на тему. Малому 15, за останні 2 навчальні роки (пандемія + війна) з навчанням повна ж0па. Питання про інститут (ВНЗ) якось плавно відходить на другий план. Подумую після 9-го класу (зараз 8-й закінчує) відправити його вчиться в якийсь коледж або на профільні курси. Він уже пару років потихеньку займається з репетитором спочатку був скретч, тепер пайтон - ніби, заходить йому. Порадьте, куди направити зусилля на даному етапі і куди після 9-го є сенс пробуватися? Тягнути підлітка за вуха, коли він за пару років просто випав з нормального навчального ритму я вважаю складним і малоперспективним, а направити його в цікавий йому новий напрямок, мені здається, буде правильніше, і більше його мотивує. Хлопець тямущий, англійський є, звичайно слабувато, але набагато сильніший за своїх однокласників, хлопець сам тямущий - навчався у математичному ліцеї.
Зараз вайті в айті як виграти в лотерею мільон баксів. Ринок порішав, війна плюс спад на зовнішніх ринках через ставки та інфляцію. Початок наступного року буде краще трохи, тоді можна пробувати