Apparator 06.12.2022 19:30 пишет: Щось в інструкції не знайшов, по форуму також. Хто вже пробував?)
Не скажу за генератор. Але колись при такому питанні про гозонокосилку, була категорічна відповідь - навіть не пробуй.
В газонокосарках двигун, напевно 2Т, в генераторах- 4Т. В мене в інструкції до 4Т двигуна вказано, що можна лити спиртовий бенз, але з обмеженнями до вмісту % спирту.
Спиртовий бензин дасть зменшення потужності та збільшення витрати (у спирта менша теплота згоряння). Не думаю, що буде помітний економічний сенс. Як тут писали - тільки газ змінює ситуацію.
Вчора ремонтував свій генератор і задав майстру питання щодо переведення на газ. По його версії це недоцільно, оскільки всі зекономлені гроші на паливі, а може навіть і більше, я принесу йому потім для ремонту прогорівших клапанів. Якось так
Вчора ремонтував свій генератор і задав майстру питання щодо переведення на газ. По його версії це недоцільно, оскільки всі зекономлені гроші на паливі, а може навіть і більше, я принесу йому потім для ремонту прогорівших клапанів. Якось так
Это ж сколько тот генератор будет работать пока клапана прогорят?
И да, эту сказку про авто рассказывают многие. Только там пробеги дикие и обороты высокие. А у генератора моторесурт 5000-10000 моточасов и обороты почти холостые.
Він потрібен у більшій кількості для стехіометрії Двиг з лямбдою і форсунками зробить це сам по показниках лямбди (декілька років тому робив експеримент, корекція у +13%. десь тут запис є). Карбюратор таке сам не зробить Тому або ніт, або підкручувати карб гєни.
Это ж сколько тот генератор будет работать пока клапана прогорят?
И да, эту сказку про авто рассказывают многие. Только там пробеги дикие и обороты высокие. А у генератора моторесурт 5000-10000 моточасов и обороты почти холостые.
Моторесурс 5-10 тис. мотогодин 3000 обертів на хвилину це майже холості?
Если по-хорошему, можно шлифануть головку на несколько мм. В ютубе есть видео по этому поводу. Я ничего не шлифовал, с клапанами пока- проблем никаких. Может, когда потеплеет, заморочусь по этому поводу. Если по аналогии с автомобильными двигателями, то я всю жизнь езжу на газу, все это время слышу страшилки про прогоревшие клапана, и ни разу ни на одной машине у меня не было проблем с двигателем из-за газа. Но это уже другая история.