Якщо тримає там хтось гроші, зверніть увагу. Хоча, з огляду на статтю, банк зараз нічого і не віддасть і під ліквідацією з компенсацією з фгвфо не підпадає.
Якщо тримає там хтось гроші, зверніть увагу. Хоча, з огляду на статтю, банк зараз нічого і не віддасть і під ліквідацією з компенсацією з фгвфо не підпадає.
Більше паніки богу паніки! В статті правильно сказано, що у випадку не виконання зобовязань, зокрема, перед клієнтами, буде виведений з ринку. І ФГВФО гарантує вклади фіз. осіб, як і в інших банках-учасниках фонду. Порядок дій простий -- фіксуєте відмову банка виконувати зобовязання, скарга в НБУ, рішення про та.
Євген Дубогриз 07.12.2022 13:19:
Що з грішми вкладників банку?. Нічого. В нас вся сума, всі 100% коштів фізосіб, гарантована державою, на час воєнного стану та після нього також. Майже 100% зобов’язань (точніше, 97.4%) банку це кошти фізосіб. Грошей бізнесу там майже немає – близько 3 млн грн, і всі на вимогу. Буває.
а я багато користувався їх мега кешбек карткою. вона мене врятувала в Одесі, коли мінюст поблічів інші картки, за штраф за парковку. ще виграв в них, на 100 баксів, сертифікат до розетки. але банк кацапський та дремучий, як все кацапське.
В ответ на: Форвард Банк, который сейчас широко известен в Украине, до недавнего времени носил название Банк Русский Стандарт Украина
В ответ на: Кінцевим бенефіціарним власником АТ "Банк Форвард" є громадянин РФ Рустам Таріко. Указом президента України в жовтні 2022 року уведено в дію відповідне рішення Ради національної безпеки і оборони України, яким до нього застосовані персональні санкції.
Як і з всім рюзьке: харощій рюзьке банк - мертвий рюзьке банк.
До речі, а де можна подивитись власників всіх банків в Україні? Є якийсь реєстр/звітність, чи доведеться по кожному збирати інфу по різних куточках Інтернету? Це ж має бути ніби публічна і легкодоступна інформація…
У меня как то в банке "Київська Русь" пропало 8 или 9 грн на счету. И это в ценах 2014 года Это был достойный урок Я не понимаю, зачем нести деньги в эти надрабанки, если есть ОТП, Райфайзен и Приват? Ну Креди Агриколь на худой конец. Вы сами кузнецы своего счастья.
У меня как то в банке "Київська Русь" пропало 8 или 9 грн на счету. И это в ценах 2014 года Это был достойный урок Я не понимаю, зачем нести деньги в эти надрабанки, если есть ОТП, Райфайзен и Приват? Ну Креди Агриколь на худой конец. Вы сами кузнецы своего счастья.
Використовував для зняття готівки. В свій час саме у них було без комісії.. Великі суми не тримав. І тим більше фонд гарантування вкладів.