Re: Юність vs Шпалерний(обойньій)_де краще вибір газових +
[Re: igg] 21 декабря 2022 в 11:22
Пару років тому все купував в Епіцентрі під домом - редуктор, шланги, прокладки, хомути. Тому якщо Епік поруч є, я б в нього спочатку заскочив. Був на Юності кілька тижнів тому - через одну торгові ятки заставлені газовими балонами та генераторами. Думаю, такаж картина і на шпалерному базарі. Що поробиш, зараз це самий ходовий товар.
[Re: Xit] 21 декабря 2022 в 11:37
Xit 21.12.2022 11:22 пишет: Пару років тому все купував в Епіцентрі під домом - редуктор, шланги, прокладки, хомути. Тому якщо Епік поруч є, я б в нього спочатку заскочив. Був на Юності кілька тижнів тому - через одну торгові ятки заставлені газовими балонами та генераторами. Думаю, такаж картина і на шпалерному базарі. Що поробиш, зараз це самий ходовий товар.
в ЕЦ, дивлюся на сайті, нічого путнього немає вже(
[Re: AlexAudiCoupe] 22 декабря 2022 в 10:33
AlexAudiCoupe 21.12.2022 23:22 пишет:
igg 21.12.2022 10:26 пишет: "аксесуарів"? Треба зібрати комплект шланг+редуктор щоби з'єднати газову плитку із балоном, за адекватну вартість
Был на обойном недели три назад.
Ну так продавцов штук 10 найдешь. Шланг от 40 до 100 грн\м. Лягушка ок. 300. Собственно, как и везде. Мало того, на Птичке выбор больше.
ЗЗЫ. По польскому баллону надо смотреть на месте.
замовив отаке: комплект шланг 2 м+редуктор_730 грн. розумію, що на умовній юності дешевше, але більше пального спалю та часу, поки доїду туди...ну й той (типу німецький) комплект по відгукам за якістю буде кращим, ніж дешевші українські/китайськи жаби та шланги)