Re: Собираю независимую энергосистему, масса вопросов)))
[Re: igg] 9 февраля 2023 в 11:31
igg 04.02.2023 12:17 пишет:
Barsic 04.02.2023 01:37 пишет: Вже декілька днів як отримав зарядну станцію. Поки враження - супер. 4,5 кВт - 58 т.грн., в таку суму мені обішлась дана станція. Три дні по 4 години, витримує без підзарядки.
Дещо подробніше можливо? Що вона може/не може? Й, я так розумію, це та станція, що ти замовляв у якогось "електро-кулібіна" й тепер вже можеш того майстра рекомендувати?
Да я не знаю, що добавити, більш написав для розуміння ціни, кому це цікаво. Класна і дуже потужна станція, хватає на все і надовго. Майстра рекомендувати не буду, так як ціна збільшувалась за період збирання декілька разів (починали з 47 т.грн)., і терміни також (починали з 10-14 днів), вийшло більше 1,5 місяці.
[Re: netm@n] 9 февраля 2023 в 12:26
Подтверждаю, батарея на 48 вольт , отличное решение! У меня от подобной завелись все блоки питания(ноутбуки,телек,зарядки) без необходимости включения инвертора. И только если что то мощное нужно подключить типа кофеварки, то подключаю инвертор к ней!
[Re: Tvshop] 9 февраля 2023 в 12:29
Tvshop 09.02.2023 12:26 пишет: Подтверждаю, батарея на 48 вольт , отличное решение! У меня от подобной завелись все блоки питания(ноутбуки,телек,зарядки) без необходимости включения инвертора. И только если что то мощное нужно подключить типа кофеварки, то подключаю инвертор к ней!
[Re: Rucha] 9 февраля 2023 в 12:43
Rucha 09.02.2023 12:29 пишет:
Tvshop 09.02.2023 12:26 пишет: Подтверждаю, батарея на 48 вольт , отличное решение! У меня от подобной завелись все блоки питания(ноутбуки,телек,зарядки) без необходимости включения инвертора. И только если что то мощное нужно подключить типа кофеварки, то подключаю инвертор к ней!