Hammer 30.12.2022 11:16 пишет: сечових стрільців 23А вродь недалеко там большая парковка за домом, была вобще бесплатная, перед войной стал бесплатный час, как щас низнаю
спасибо уже на владимирской постояла 30 грн - 30 мин на 240 натикало) но все равно дешевле эвакуатора
Hammer 30.12.2022 11:16 пишет: сечових стрільців 23А вродь недалеко там большая парковка за домом, была вобще бесплатная, перед войной стал бесплатный час, как щас низнаю
спасибо уже на владимирской постояла 30 грн - 30 мин на 240 натикало) но все равно дешевле эвакуатора
ого. Та не повірю що не можливо було найти місце рядом з Софіевською площею. Але все може бути. Давно там не був. Може все там змінилося. Раніше біля Інтерконтиненталя якось припаркувався і безкоштовно
egorka 30.12.2022 20:15 пишет: Та не повірю що не можливо було найти місце рядом з Софіевською площею. Але все може бути. Давно там не був. Може все там змінилося. Раніше біля Інтерконтиненталя якось припаркувався і безкоштовно
мой коллега четыре круга навернул, опоздал на 40 минут, нашел место, его чуть не побили. хорошо хоть на эвакуаторе не уехал) так что раз в году можно шиконуть кстати, тех что по 30 грн/час там просто по три места на всю улицу. я реально не понимаю где и как люди паркуются это ж какой-то парковочный геноцид
Коли мені треба було восени до нотаріуса в оці вулочки над Майданом то я в перший візит потиркався, не знайшов, плюнув і став у ЦУМі по 80 гривень, а звідти прокатним електросамокатом хвилин 5-7. І наступні візити так і робив зразу.
egorka 31.01.2023 13:36 пишет: Зараз на парковці. 20 хвилин безкоштовно. Далі 20 грн/година. Парковка дуже велика. Місць вільних багато
Заїзд туди, в оті ворота одразу за школою?
PS. У разі необхідності відвідати Софіївську площу ця парковка, звісно, не допоможе, а ось для р-на Львівської саме те що треба.
PPS. Демпінг, в тому районі біля тротуара якщо не 35 то 25грн за год.
заізд у ті ворота. Вони їх то відкривають то закривають. Але місць валом. В бізнес центрі е туалет. При виїзді стоїть паркомат. Там платиш і шлагбаум відчиняються автоматично. Я просто там чекав людей то мені зручно було там на парковці стояти. А так да до Софіевськоі площі далеко. На території парковки ще е зарядка для електричних авто
Паркуюсь там каждый день. Сделать кружок у ГУНП (бывают свободные места) и ехать на Десятинную до МИДа. Всегда есть места (можно прыгнуть на тротуар). Круг возле Андреевской ц, по периметру стоянка разрешена (кроме входа в школу!).