Також для любої позиції можу зробити олх-доставку.
Наближаємо нашу Перемогу разом. Все буде Україна. Віримо в ЗСУ.
Праска ТМ Magio MG-530 – Потужність: 2200 Вт – Керамічне покриття підошви – Відключення автоматичне – Система самоочищення від накипу, функція "Антикрапля", функція "Спрей", вертикальне відпарювання – Механічний тип управління
Причина уцінки: невеличкі потертості корпуса чи пошкоджене оригінальне картонне пакування. Мінімальна ціна на https://hotline.ua/ua/bt-utyugi/magio-mg-530/ - 999 грн. Наша ціна: 600 грн.
Тостер ТМ Magio MG-278 Потужність: 830 Вт Кількість ступенів підсмажування: 7 Режим підігріву: так Режим розморожування: так Кнопка "Відміна": так Піддон для крихт: так
Праска ТМ Magio MG-130Р – Потужність: 1600 Вт – Керамічне покриття підошви – Система самоочищення від накипу, функція "Антикрапля", функція "Спрей" – Механічний тип управління
Причина уцінки: модель знята із виробництва, немає оригінального картонного пакування. Наша ціна: 350 грн.
Відпарювач ТМ Magio MG-334 Premium
Найкращий відпарювач по відгуках в Instagram 2023 - 2024р.
-Тип: ручний, вертикальний та горизонтальний -Підошва Керамічна -Потужність, 1700 W -Подовжений шнур, 2,5 м -Об'єм резервуара для води, 300 мл -Подача пари Автоматична -Подача пари, 30 г/хв -Температура пари, 180 °С -Додаткова насадка щітка, 2 в 1 -Готовність до використання, ~30 сек ​-Функція "Антикрапля" Так -Відключення Автоматичне -Захист від перегрівання Так
Причина уцінки: пошкоджене оригінальне картонне пакування, відсутність в комплектації рукавички. Мінімальна ціна в Інтернет-магазинах: 1 595 грн. Наша ціна: 1 100 грн.
Конвекторний обігрівач ТМ Sea Breeze SB-042 Потужність: 2500 Вт Площа обігріву: до 31 м² (при висоті стелі 3 м) Тип: конвектор Кількість режимів: 2 Захист від перекидання: є Мобільність: вільне переміщення на ніжках
Набори каструль та окремі каструльки ТМ Kaisa Hoff (Китай) в асортименті
2 уцінені набори каструль із незначними корпусними дефектами (незначні деформації корпусів чи ободів кришок, всі дефекти треба уточнювати індивідуально).
Набір каструль FH-300-6 з нержавіючої сталі зі скляною кришкою 1,6л.,3,2л,5,2л. Вартість 1000 грн.
Набір каструль LB-1891 з нержавіючої сталі зі скляною кришкою 1,9л.,3,2л,5,2л. Ручки із гумовими накладками. Вартість 1100 грн.
Каструля з нерж. сталі зі скляною кришкою (FH-300-6) 5,2л. Вартість 500 грн.
Каструля з нерж. сталі зі скляною кришкою (LB-1891) 1,9л. Вартість 300 грн.
Каструля з нерж. сталі зі скляною кришкою (LB-1891) 5,2л. Вартість 550 грн.