autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Slavik-d | сталкер закарпатья ***
Абсент обсуждали?
2 января 2023 в 15:13
Вот вспомнили с женой, что лет 10 не пили абсента. Посмотрели по маркетам, есть только наш Винсент (походу водка крашеная в зеленый) и Xenta.
Может есть кто-то знающий, что можна у нас на рынке найти еще?
Eglor | СуперСтар *
Re: Абсент обсуждали?
[Re: Slavik-d] 2 января 2023 в 16:28
Slavik-d 02.01.2023 15:13 пишет:

Вот вспомнили с женой, что лет 10 не пили абсента. Посмотрели по маркетам, есть только наш Винсент (походу водка крашеная в зеленый) и Xenta.

Крафтовий "Зелена відьма", знаю цю мадам особисто, дегустував всі, але мені не зайшло, не моє оце з фонтанчиками розважатися, а пити його просто як бухло - перевод продукту.
harald67 | подсевший на форум **
[Re: Eglor] 2 января 2023 в 21:45
Eglor 02.01.2023 16:28 пишет:

Slavik-d 02.01.2023 15:13 пишет:

Крафтовий "Зелена відьма", знаю цю мадам особисто, дегустував всі, але мені не зайшло, не моє оце з фонтанчиками розважатися, а пити його просто як бухло - перевод продукту.

Так сучасний Абсент взагалі ні про що. Навіть автентичний швейцарський Грюєр. Той, оспіваний європейською богемою на початку ХХ сторіччя, абсент мав специфічний ефект впливу на психіку за рахунок того що надміцний алкогольний напій був настояний на нарковмішуючих травах. Його заборонили десь у 1928 році. Років через 60 заборону зняли, але обмежили вміст отих галюциногенів до суто сувенірного рівня (десь у 400 разів). Отже будь який сучасний абсент це просто спирт настояний на гірких травах, огидний на смак. Нових Гогенів він не сформує.
Джипчер | V.I.P *
[Re: Slavik-d] 3 января 2023 в 04:47
Не знаю, як алкоголік із стажем доповідаю, що абсент, як напій не виправдав своєї ціни.

Простіше, думаю, під грецький узо травки покурити?)
Voldemaar | СуперСтар *
[Re: Slavik-d] 17 января 2023 в 08:22
Років 15 тому на форумі був камрад, що сам робив абсент. По правильному рецепту. Ще й мені якось презентував пару пляшок, в обмін на якусь послугу, нажаль, подробиць не згадаю.
cliv | Супер писатель! ***
[Re: Voldemaar] 17 января 2023 в 10:13
Voldemaar 17.01.2023 08:22 пишет:

Років 15 тому на форумі був камрад, що сам робив абсент. По правильному рецепту. Ще й мені якось презентував пару пляшок, в обмін на якусь послугу, нажаль, подробиць не згадаю.

Подоробиці то бог з ними, ти за враження від справжнього абсенту розповіси )
shcherb | опытный писатель **
[Re: cliv] 17 января 2023 в 10:45
В ответ на:

Подоробиці то бог з ними, ти за враження від справжнього абсенту розповіси )

та ти просто глянь на аву, вже можна нічого і не розповідати
AlexAudiCoupe | V.I.P. ***
[Re: Voldemaar] 17 января 2023 в 15:13
Voldemaar 17.01.2023 08:22 пишет:

Рецепт правильний, виходить :-)
Додаткова інформація
Модератор:

moderator, Sergu44o, Hrust 

0 користувачів і 4 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 2946