Колеги, добрий день. Став власником авто Renault Scenic 1.6 АКП 2009 року. Є кілька проблем по електриці. Хто може порадити у Києві актуальні контакти електриків, які добре розуміються на цих авто (бо авто специфічне)? Буду дуже вдячний. Проблеми такі: не працюють задні електросклопідйомники, треба з німецької мови панель приладів перемкнути на англійську, не працює датчик дощу (у положенні підкермового важеля на auto).
vitaxa2006 07.01.2023 11:06 пишет: Колеги, добрий день. Став власником авто Renault Scenic 1.6 АКП 2009 року. Є кілька проблем по електриці. Хто може порадити у Києві актуальні контакти електриків, які добре розуміються на цих авто (бо авто специфічне)? Буду дуже вдячний. Проблеми такі: не працюють задні електросклопідйомники, треба з німецької мови панель приладів перемкнути на англійську, не працює датчик дощу (у положенні підкермового важеля на auto).
Мову можна змінити і самому, треба лише elm327 та телефон на андроїд з встановленим pyren (pyclip)
Михайло, в Рено клубі знали як Міша Моріарті. Давно не спілкувався, спробуйте набрати 0 (97) 513 27 08 Або СТО Реноавтотема на Троєщині , там Олег, але для складних питань електроніки, запрошує електрика, Івана, який у офів працює, також толковий хлопець
Pash_OK 11.01.2023 12:12 пишет: Михайло, в Рено клубі знали як Міша Моріарті. Давно не спілкувався, спробуйте набрати 0 (97) 513 27 08 Або СТО Реноавтотема на Троєщині , там Олег, але для складних питань електроніки, запрошує електрика, Івана, який у офів працює, також толковий хлопець
vitaxa2006 07.01.2023 11:06 пишет: Колеги, добрий день. Став власником авто Renault Scenic 1.6 АКП 2009 року. Є кілька проблем по електриці. Хто може порадити у Києві актуальні контакти електриків, які добре розуміються на цих авто (бо авто специфічне)? Буду дуже вдячний. Проблеми такі: не працюють задні електросклопідйомники, треба з німецької мови панель приладів перемкнути на англійську, не працює датчик дощу (у положенні підкермового важеля на auto).
Мову можна змінити і самому, треба лише elm327 та телефон на андроїд з встановленим pyren (pyclip)
Мову вже змінив сам PyRen-ом. Також вимкнув авторучник. Тепер залишилося полагодити датчик дощу та задні склопідйомники.
P.S. На жаль, не зміг відключити датчик дощу, ні в Пірені, ні в ПіКліпі. Меню таке там є. Але немає рядка "БЕЗ". Тільки рядок "С".
Спробуйте на сто бобчека. Мені там електрик хімічив з налаштуваннями, допоміг. Спочатку можна по телефону уточнити, щоб у холосту не кататися. Контакти в гугл.
lopa 15.01.2023 07:22 пишет: Спробуйте на сто бобчека. Мені там електрик хімічив з налаштуваннями, допоміг. Спочатку можна по телефону уточнити, щоб у холосту не кататися. Контакти в гугл.
Pash_OK 11.01.2023 12:12 пишет: Михайло, в Рено клубі знали як Міша Моріарті. Давно не спілкувався, спробуйте набрати 0 (97) 513 27 08 Або СТО Реноавтотема на Троєщині , там Олег, але для складних питань електроніки, запрошує електрика, Івана, який у офів працює, також толковий хлопець
Дякую за інформацію! Міша Моріарті допоміг, все зробив швидко та якісно.