мелкий-2 08.01.2023 19:24 пишет: Упс. Мне туда же рисует Гугл . Также альтернативой даёт через Черновцы,но на пол часа дольше. Растяните одинаковое.
Через Чернівці довше, бо там багато сіл, але покриття ок. Через Городок, Гусятин буде до Ярмолинців ок, і після Чорткова. А от в районі Городка колись було не дуже, думаю зараз нічого не змінилося суттєво.
Взагалі тут нема ідеального варіанту. Кожен маршрут має свої нюанси. Для немісцевих, або вночі, або в погану погоду найпростіший варіань через Чернівці.
мелкий-2 08.01.2023 19:24 пишет: Упс. Мне туда же рисует Гугл . Также альтернативой даёт через Черновцы,но на пол часа дольше. Растяните одинаковое.
Взагалі тут нема ідеального варіанту. Кожен маршрут має свої нюанси. Для немісцевих, або вночі, або в погану погоду найпростіший варіань через Чернівці.
Так может тогда доехать до Тернополя? Покрайней мере дорога знакомая, семья начало войны прожила в Тернополе. Скаут извини что влез в твою тему...
поїхав через Чернівці, дорога всюди нова, крім об'їзної Чернівців. так села, але якщо не їхати по селам 50, то ІМХО швидше, ніж через Тернопіль, бо трафік менший.