Абрвалг 25.01.2023 12:39 пишет: Так может человек ездит на машинах по 10 лет, не меняя оные. За 20 тыс ГБО окупится, а за 10 лет и 200 тыс км, принесет пол цены машины
Кстати, я на своем "Форде" отъездил уже 155 тыс, и никогда и в мыслях не было с ГБО связываться. При среднем расходе < 10/100 не вижу ни малейшего смысла.
есть смысла или нет смысла, это каждые решает сам.
финансово смысл есть, то, что "экономия на ГБО" размазывается по чуть чуть на каждую заправку и это не так заметно, не значит, что ГБО не надо. но это уже каждому свое у каждого свой подход.
п.с. если бы я ездил больше 2 лет и в мои машины можно было бы поставить ГБО ( не за все деньги мира), то я бы поставил.
Відносно турбодвигунів і ГБО то тут все просто, справа в першу чергу не економії палива, там різниця дійсно (порівняно з турбо) не велика. Справа у якості палива, чутливості до нього турбачів. Нажаль ми живемо у країні третього світу, яка перебуває у стані війни і має практично знищену нафтопереробку і массове полупідпільне виробництво без контролю за якістю. У звязку з чим на багатьох заправках продають бенз сумнівної якості. А газ, він і ж газ, максимальна проблема - то нажухають на кількості. Звісно, можна бути обережним максимально, заправлятися лише на перевірених. Але, у нас навіть це не гарантія безпеки. А з газом проблем нема.
Окей, це пояснює! Особлива дічь з фарбовими розчінниками у 95му бензині для підвищення октанового числа.
[цитата="hollywood 25.01.2023 Окей, це пояснює! Особлива дічь з фарбовими розчінниками у 95му бензині для підвищення октанового числа.
Перепрошую за "діда"
Нема проблем
Я реально в машині ціную не стільки позитивні емоції від її запаковки, скільки можливість безпроблемно довезти тебе до тих місць, де ти їх отримуєш. Тому досить прагматично вибірав.
П.С. Але електричку у майбутньому (маю надію не дуже далекому) ще хочу поюзати, обов'язково. І емоції від неї теж
Мне говорили, что один амортизатор для DCC на Сеат Леон Экспириенс стоит одну тысячу долларов.
А чого не дві?) Перевірити ціну справа 5хв. Так, дорожче за якісні звичайні раза в 2, але і живуть довше і результат зовсім інший, оскільки нема такої деградації як у звичайних газмяс.
DCC є на різних вагах, але саме на GTI це рідкість.
В ответ на: А чого не дві?) Перевірити ціну справа 5хв. Так, дорожче за якісні звичайні раза в 2,
Тому що, це мені казала людина, яка досить довго займається зч саме для ВАГ групи,а перевіряти нема нагальної потреби. Але ж я так розумію, що стільки +- й коштує?
В ответ на: А чого не дві?) Перевірити ціну справа 5хв. Так, дорожче за якісні звичайні раза в 2,
Тому що, це мені казала людина, яка досить довго займається зч саме для ВАГ групи,а перевіряти нема нагальної потреби. Але ж я так розумію, що стільки +- й коштує?