вечером спрошу у супруги, какие изменения в этом вопросе есть. буквально пару недель назад рассказывала, что предупредила посетителя, что он не сможет выписать людей. тот хотел временно кого-то прописать.
Alex2064 30.01.2023 09:22 пишет: вечером спрошу у супруги, какие изменения в этом вопросе есть. буквально пару недель назад рассказывала, что предупредила посетителя, что он не сможет выписать людей. тот хотел временно кого-то прописать.
Дякую. Подивився, постанова на яку посилається чинна, а от працює чи ні не зрозуміло.
В ответ на: 📌 01 грудня 2021 року набрав чинності Закон України «Про надання публічних (електронних публічних) послуг щодо декларування та реєстрації місця проживання в Україні», ❗️крім статей Закону, які визначені пунктом 1 Прикінцевих та перехідних положень, а саме окрім частини четвертої статті 25 та частини сьомої статті 27 цього Закону, які набирають чинності з 01 березня 2022 року, та частини сьомої статті 26 цього Закону, яка набирає чинності з 01 червня 2022 року.
☝️ Вищевказаний Закон регулює відносини у сфері надання публічних (електронних публічних) послуг щодо декларування та реєстрації місця проживання (перебування) фізичних осіб в Україні, встановлює порядок надання таких послуг та порядок внесення, обробки, обміну відповідними відомостями в електронних реєстрах, базах даних для надання таких послуг. 📑 Закон спрямований на суттєве спрощення процесу декларування місця проживання та зняття з задекларованого місця проживання.
аха, можно выписывать. то nikkа: услуг несколько сотен, часть по месту прописки (майно, прописка), часть по всей стране. еще зависит физик/юрик. давай конкретней или штудируй сайт цнапа)))
Alex2064 30.01.2023 19:06 пишет: аха, можно выписывать. то nikkа: услуг несколько сотен, часть по месту прописки (майно, прописка), часть по всей стране. еще зависит физик/юрик. давай конкретней или штудируй сайт цнапа)))
конкретніше - виписати особу, тема про виписку отже і запитав. Тобто про виписку тільки в Шевченвківський цнап? я їх у фейсбук запитував нічого не відповіли зовсім.
Alex2064 30.01.2023 19:06 пишет: аха, можно выписывать. то nikkа: услуг несколько сотен, часть по месту прописки (майно, прописка), часть по всей стране. еще зависит физик/юрик. давай конкретней или штудируй сайт цнапа)))
конкретніше - виписати особу, тема про виписку отже і запитав. Тобто про виписку тільки в Шевченвківський цнап? я їх у фейсбук запитував нічого не відповіли зовсім.
если по Киеву, то в любом цнапе Киева. зы. если пошлют, это не я виноват, то человеческий фактор на местах)))
если по Киеву, то в любом цнапе Киева. зы. если пошлют, это не я виноват, то человеческий фактор на местах)))
Выписать можно, но есть нюанс с военнообязанными. Все эти заявы складывают до окончания войны.
Я вірно зрозумів що зараз власник може виписати через ЦНАП без суду будь-яку особу без її згоди що зареєстрована у його власності. Тобто в т.ч. ВПО, неповнолітніх дітей, померлих осіб без свідотства про смерть і т.п. Тобто здавати нерухомість можна без ризику що наймачі житла задекларують десь у дії як своє місце проживання?
Приходят папа с мамой и выписывают ребенка, просто задекларировав что новое место прописки ребенка там-та.
просто сказав, мол выпишите ребенка с адреса " правды 24", он будет прописан по адресу "свободы 30" и все, выпишут и не проверят есть ли у тебя право прописать ребенка на "свободы 30", не ухудшаешь ли ты условия жизни ребенка? Этак опекунские советы голодать будут, посему не верю.