netm@n 31.01.2023 14:45 пишет: При офрмленні заказу на алі обираємо AliExpress Standard Shipping, далі на сторінці оплати обираємо Shipping Method - Self-pickup і далі можна обрати потрібне відділення НП.
На дешевих товарах доставка платна, на деяких товарах цей тип доставки недоступний.
netm@n 31.01.2023 14:45 пишет: При офрмленні заказу на алі обираємо AliExpress Standard Shipping, далі на сторінці оплати обираємо Shipping Method - Self-pickup і далі можна обрати потрібне відділення НП.
На дешевих товарах доставка платна, на деяких товарах цей тип доставки недоступний.
О, ось забрали цього тему як раз й створював!
Ты раньше времени не радуйся, потому что селф-пикап есть очень не всегда, я уже и не помню когда последний раз мне попдались товары, в которых можно это выбрать. Кроме того, он работает как-то через поскольку на левом берегу Киева оно показывало аж три возможных для доставки отделения.
Djohny 30.01.2023 15:50 пишет: Бо це жесть як вона є, 40 хв черга з 6 людей. Причому на саме отримання пішло 1.5 хв. Враження що вони навмисно тормозять чергу...
У мене для останніх посилок при підтвердженні адреси з'явився новий пункт - Pickup point. Де я обираю поштомат мені зручний від НП. На одній посилці помилився - обрав Delivery адресу, замість Pickup - то йде Укрпоштою... Інші - НП.
Xit 30.01.2023 16:10 пишет: А зараз там ще гірше буде - бо лампочки почнуть міняти.
Вже міняють... Вчора годину простояв и те без світла...
У нас коли нема світла черга рухається набагато швидще бо пенсіонерів та платників комуналки завертають. Але сплачувати за доставку - лише готівкою. Без світла лампи міняють лише тим хто з паперовими документами, тих хто замовив через дію відправляють чекати коли з'явиться світло. Але приймають лише робочі лампи розжарювання з широким цоколем і без матового покриття - таких давно нема, то сенсу цього обміну нема, дешевше замінити згорівший світлодіод в лампі з помаранчеаого контейнеру.
Xit 30.01.2023 16:10 пишет: А зараз там ще гірше буде - бо лампочки почнуть міняти.
Вже міняють... Вчора годину простояв и те без світла...
У нас коли нема світла черга рухається набагато швидще бо пенсіонерів та платників комуналки завертають. Але сплачувати за доставку - лише готівкою. Без світла лампи міняють лише тим хто з паперовими документами, тих хто замовив через дію відправляють чекати коли з'явиться світло. Але приймають лише робочі лампи розжарювання з широким цоколем і без матового покриття - таких давно нема, то сенсу цього обміну нема, дешевше замінити згорівший світлодіод в лампі з помаранчеаого контейнеру.
У меня на даче полно єтих лампочек. Широкий - єто какой, е27 или именно тот который был типа паяный. Поменять несколько лампочек "Искра" на светодиодки я не против Даже новых.
По-перше в мене нічого там вибрати не можна, а по-друге це далеко не самий звичайний рядовий лот на аліекспрес, я в цього ж продавця що за ссилкою замовляв такий же інвертор тільки 3000, приїхав дуже швидко, мабуть продавець більше грошей закладує на доставку.