Замовили праску, але чомусь бачиться що данний девас більш сучасніший і зручніший Вибір між Філіпс, але зі скромними хар-ми, або бренд Розетки варіант 1
junior 31.01.2023 13:05 пишет: Замовили праску, але чомусь бачиться що данний девас більш сучасніший і зручніший Вибір між Філіпс, але зі скромними хар-ми, або бренд Розетки варіант 1
Сама по собі ідея такого девайсу не має сенсу. Ніякої реальної користі він не робить. Якщо потрібно прасувати речі, які складно відпрасувати звичайною праскою то потрібна паропраска типу такої: сторінка П.С. На бренд не дивись просто для демонстрації принципу пристрою навів приклад.
+1 за попередні коментарі. іграшка. нормальна парова станція - наше все. постійна подача пару 20-35 грам це ніщщо. 120-150 постійно і паровий удар більше 250 - оце дасть користь.
junior 31.01.2023 15:40 пишет: Оце прикол))) майже замовив Я джентельмен ще той, але на станцію бюджету немає Замовлення було на праску
За 1к грн можна вибирати чи буде таке ж як і відпарювач?
У мене зламався відпарювач, досить дорогий (laurastar). Не було часу везти у ремонт, важко було знайти сервіс щоб саме у Києві, а не десь наприкінці Троєщини куди дістатися складно і довго, а потім ще й ремонт тривав десь днів 5, а на роботу треба кожного дня йти у випрасованому костюмі та свіжій сорочці. То ж вирішив як резервний варіант терміново придбати праску. Купив десь як раз в районі тисячі сторінка Був здивований якістю девайса (до парогенератора у мене були лише топові праски філіпс, ще "мейд ін незерлендс"). З недоліків лише замалаий об'єм бачка для води. П.С. Якісний відпарювач праска замінити не у змозі ніяка, хоч за 5 тис. грн. Якщо класична сорочка з 100% бавовни буде випрана, а потім висушена насухо чи то на мотузці, чи у сушильній машині, то її жодна праска не відпрасує до ідеальної гладкості.