Re: Інвертор 24В в 220В сінусоіда в ремонт(або хто ремонтує?
[Re: shcherb] 4 февраля 2023 в 15:09
shcherb 04.02.2023 14:28 пишет:
В ответ на: купував мосфети, нещодавно, і не китайські 100 грн жменя, а VISHAY,ціни знаю, і написав не з голови
силові транзистори і щоб жменя за 100 грн... Це хіба пів року тому. Ремонтував батькові ббж нещодавно, то транзистори від 50 грн китай до 200 грн (наче оригінал). Якщо міняти всі 8-12 шт то і отримуємо суму по зч 1-2 тис. грн., все вірно вище написали.
а щодо свого прикладу, то те, скільки з Вас взяли за оригінальні транзистори ще не значить що вони так коштують, чому не по 500 за шт, з легендою, що це чи не останні в Україні транзюки, і така ціна на них зараз і дешевше не буде,ну і хоч би модель назвали, і що за транзистори, часом не екофлоу була?
ви ж писали "не китай, 100 грн жменя" - а тут посилання на алі, ще й москальську версію
п.с. купляв IRF3205 для Volt Polska, зараз вони на космодромі по 40 грн що зовсім не 100 грн/жменя. І так, ажіотаж дещо впав як і з інверторами та акумами, ціни відповідно теж. Але станом на місяць тому ці транзистори були по 100-250 грн /шт а всі радіомагазини з адекватнии цінами були спустошені.
Re: Інвертор 24В в 220В сінусоіда в ремонт(або хто ремонтує?
[Re: trohim134] 4 февраля 2023 в 18:07
trohim134 04.02.2023 15:09 пишет:
shcherb 04.02.2023 14:28 пишет:
В ответ на: купував мосфети, нещодавно, і не китайські 100 грн жменя, а VISHAY,ціни знаю, і написав не з голови
силові транзистори і щоб жменя за 100 грн... Це хіба пів року тому. Ремонтував батькові ббж нещодавно, то транзистори від 50 грн китай до 200 грн (наче оригінал). Якщо міняти всі 8-12 шт то і отримуємо суму по зч 1-2 тис. грн., все вірно вище написали.
а щодо свого прикладу, то те, скільки з Вас взяли за оригінальні транзистори ще не значить що вони так коштують, чому не по 500 за шт, з легендою, що це чи не останні в Україні транзюки, і така ціна на них зараз і дешевше не буде,ну і хоч би модель назвали, і що за транзистори, часом не екофлоу була?
Ви просто десь в космосі. Даєте посилання на силові транзистори по 50 грн за жменю.
В ответ на: Не рекомендую здесь покупать ничего вообще. Прислали 9 irf3205 и 1 irf740. 4 из 10 вообще не работают. Вскрыл их - кристалл микроскопический, полнейшее кидалово. С другими транзисторами в заказе похожие проблемы. Спор открыть не успел. Продавец в сообщениях просто блеет.
В ответ на: Транзистори підробка. Опір відкритого каналу близько 0.1 Омй хоча по даташиту має бути 0.008 Ом. Кристал транзистора дуже малий в порівнянні з оригіналом. Про ємність затвору вже не говорю. Зліва на фото оригінальний IRF3205 а зліва придбаний в цього продавця.
"купував мосфети, нещодавно, і не китайські 100 грн жменя, а VISHAY,ціни знаю, і написав не з голови"
розшифрую - тут вказано, що китайськи транзистори можна купити за 100 грн жменю, але я їх не купував, а купив бренд, це якщо не знаєте що таке VISHAY
дале мені доводять, що жменю за 100 грн вже не купити, китайських транзисторів, я ж про них писав, на що я надав посилання, що це не так.
З чим тут хочете посперечатися?
а те, що в посиланні, де вибрані такі дорогі деталі, то наведіть мені, де вони стоять і яка кількість, може потім буде зрозуміло, що тут обговорюються трохи не ті пристої.