alexkit 18.02.2024 16:46 пишет: А у нас реально где-то демо лето найти? А то к одним заехал, так то не демо, а обычное б/у с большим пробегом, хоть и 22 г.вып
машины на тест драйве под 10 - 15 тыс. км. проезжают, а то и больше...и гоняют их и в хвост и в гриву... Как по мне - DEMO можно назвать шины, когда чел. купил новый авто с салона, шины не понравились по каким-то соображениям и он их продает, а себе купил шины вожделенной мечты... НО эти шины, как и его автомобиль с пробегом меньше 1000 км - уже Б/У!!!, что бы вы не говорили...
krabik 20.02.2024 13:45 пишет: машины на тест драйве под 10 - 15 тыс. км. проезжают, а то и больше...и гоняют их и в хвост и в гриву... Как по мне - DEMO можно назвать шины, когда чел. купил новый авто с салона, шины не понравились по каким-то соображениям и он их продает, а себе купил шины вожделенной мечты... НО эти шины, как и его автомобиль с пробегом меньше 1000 км - уже Б/У!!!, что бы вы не говорили...
Я так того року купив шини з Кодіака. 1 тиждень 23 року були, літні. Я їх купив на початку квітня. Собі вирішив не ставити в результаті,то продавав. Покупець каже- ну то вони вже "лежавші"
S1 це шини з оптимізованим опором кочення, такі шини Мішлен радить міняти комплектом 4+ нова версія 4, інший компаунд, меньша висота протектора за 4 (напевно краще керованість, у старого 4 дуже з цим погано, але це не точно)
S1 це шини з оптимізованим опором кочення, такі шини Мішлен радить міняти комплектом 4+ нова версія 4, інший компаунд, меньша висота протектора за 4 (напевно краще керованість, у старого 4 дуже з цим погано, але це не точно)
А можна детальніше відносно поганої керованості primacy 4 - як\у чому та при яких параметрах "застосування" це проявляється? - в моєму типорозміру це єдина альтернатива контіку, який не хочу по ряду причин, а те, що хочу - немає і не буде...
А можна детальніше відносно поганої керованості primacy 4 - як\у чому та при яких параметрах "застосування" це проявляється? - в моєму типорозміру це єдина альтернатива контіку, який не хочу по ряду причин, а те, що хочу - немає і не буде...
При активному педалюванні у шпильках, серпантинах трохи раніше починає сигналізувати, що закінчується зчеплення з покриттям, Піреллі Скорпіон трохи більше дозволяв. В 99% нормальної спокійної їзди гума просто чудова. Особливий плюс, як на мене, що я нарешті можу качати рекомендований тиск, а не так як до того, на дубовій гумі Піреллі, завжди качав на -0,2 бара меньше, щоб якось пом'якшити їзду та збільшити комфорт на маленьких ямках.
Як на мене, то Мішлєн заздалегіть сигналізує водія, про скоре втрачання щеплення з дорогою. В тому числі і зимова гума. Що дуже класно, бо в тебе є час скинути швидкість, або відрегувати кермом. При чому знос поступовий і зовсім не страшний. На противагу, для прикладу, зимового Нокіан. Спершу ти відчуваєш, що резина більше дозволяє, ніж Мішлєн. Але потім виникає різький зрив і втрата щеплення. Чого ти зовсім не очікуєш. І вже не має ні часу ні можливості все виправити. ТОму цей момент на Мішлєні мені завжди подобався більше.