Допоможіть , як правильно настроїти корекцію по тиску та температурі ГБО . В мене Стаг 4+ . Справа в тому , що коли їхати під нагрузкою , потім різко скинути газ , то іноді провалюються та починають плавати обороти двигуна , може заглохнути ) Дякую
Тут питання не до корекцій тиску та температури, тут скоріше питання до форсунок. Зазвичай, після скидання газу, редуктор "закидує" тиск і в системі утворюється підвищений тиск газу. Через це форсунки часто не можуть відпрацювати час вприску, який розраховує система. Можна спробувати розібратися з налаштуваннями режиму cut-off та мінімальним часом роботи форсунок. Одразу питання - які встановлені форсунки?
Gavik 07.02.2023 12:13 пишет: Форсунки Валтек 2ом , я іх літом замінив
Існують кращі форсунки. Щоб тиск менше закидався - можна підняти робочий тиск. Тобто, чим вище номінальний тиск - тим менше буде закидання (думаю, це актуально для більшості типів редукторів), і ці всі проблеми зменшаться або пропадуть. Я, наприклад, в себе тримаю 1,25-1.30 Атм. Форсунки Stag AC-W02 (дуже гарні).
Gavik 07.02.2023 10:11 пишет: Допоможіть , як правильно настроїти корекцію по тиску та температурі ГБО .
З мого скромного досвіду - їх краще зовсім не чіпати, лишити рівні лінії. Бо ніякі серйозні проблеми ними не вирішити, а дрібні відхилення - простіше вирішуються підстройкою основної кривої вприску.
В ответ на: Поїдьте до якихось професіональних газовщиків
На справді , скільки тих професіоналів , стільки й резюме ) Вчора зробив корекцію по тиску , не сподівано обороти почали не провалюватися , а скидуватися до 1000 , потім плавно до холостих . Раніше вони периодично падали в холості з провалом . По залізної частині , я вже плавно все замінив , прибрав підсос воздуха , замінив дрос. заслонку у зборі . Лишився лямбда зонд ) Радує , що воно не дуже дороге . Роблю все сам , і в якоїсь мірі вже став професїоналом - в лайт версії