Re: Методика придбання авто для для біженця (Нідерланди)
[Re: Ogeyko] 13 февраля 2023 в 17:30
Ogeyko 13.02.2023 17:19 пишет: Та щось я там не бачив несущихся на роботу по автобану або поруч велосипедистів. Велосипедна інфраструктура є але більш в містах проживання.
Не видели, потому что внезапно, люди с велосипедами на таких длинных перегонах ездят в электричках Не ну хотите машину - велкам, поиграйтесь, вам тут пытаются пояснить, что там немного не Украина в плане владения авто, но ок, свои шишки они нагляднее. З.Ы. Шиномонтаж с заменой резины на дисках, емнис, у них там около 120 евро, просто перекинуть колеса около 50. Инфа не первой свежести, но порядок примерно такой.
[Re: Ogeyko] 13 февраля 2023 в 17:42
Ogeyko 13.02.2023 17:19 пишет:
Та щось я там не бачив несущихся на роботу по автобану або поруч велосипедистів. Велосипедна інфраструктура є але більш в містах проживання. Та не кожного велосипедиста вистачить здоров'я годину туда, потім ще годину назад крутити педалі.
там є каршарінг в разі нельотної погоди
велодоріжки простягаються часто не вздовж автобану а селами/містами
[Re: Ogeyko] 13 февраля 2023 в 18:14
Якщо все ж таки хочеться повчитися на своїх помилках, то візьміть щось японське, невеличке на 1 рік, я думаю навіть необовязково має бути укр.реєстрація, головне щоб не Нідерланди. До речі цікаве питання, чи може український біженець їздити на авто з німецькими номерами?
Та щось я там не бачив несущихся на роботу по автобану або поруч велосипедистів.
там для пересування між містами та селами є спеціальні доріжки, часто ними доїхати виходить швидше, ніж на авто. Просто спробуй прокласти маршрут на гугл мапі саме для вела, не для автомобіля, результатом будеш приємно здивований.
Та не кожного велосипедиста вистачить здоров'я годину туда, потім ще годину назад крутити педалі.
Тому й пропоную розглянути електровелосипед (ще варіант - мотоскутер, багато саме жіночок неголандської зовнішності на них там розсікають), у нормальних - швидкість до 32 км/г і крутити не потрібно сильно педалі, цього більш ніж досить для швидкого пересування на 20 км, а для авто на магістралях, особливо у час пік, досить серйозні затори утворюються.