autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Нафаня | Достоевский **
Порадьте стоматолога
14 февраля 2023 в 12:41
З'ясувалося, лікар у якої я лікувався останні десять років тимчасово виїхала з країни. Коли повернеться невідомо, отже шукаю до кого звернутися. Цікавить саме лікар, а не клініка.

Якщо в інтернеті на відповідних сайтах обрати по рейтінгу, кількості відгуків, це ок не ок, у когось був досвід?
Чи хтось може порадити дійсно гарного спеціаліста?

Що подобалося у попередньому і якого лікаря хочу знайти.

По перше, не страджала від відсутності пацієнтів, плановий запис щонайменше на два тижні вперед, але якщо щось термінове то можна попасти наступного дня, але не гарантовано по часу. Якщо постійна завантаженність це по перше досвід, а по друге якщо людям щось не подобається до такого лікаря черги не буде.

Відповідно, ніякого напарювання чогось додаткового не дуже потрібного. Приклади, прийшов на огляд, подивилася, у вас наразі все добре, раджу завітати через півроку. Якщо бажаєте почистити зубні відкладення, саме зараз ще необхідності немає, приходьте за два-три місяці.
Або розповідає, по знімку бачу наступне, але можна спробувати зробити так і так, від цього 100% не буде гірше але і гарантії що повністю допоможе немає, оскільки тут у вас трохи інша проблема.
Або зараз робимо це, другий зуб може трохи зачекати але теж треба робити, приходьте за два тижні.

А відвідував іншу клініку - черги немає, запис хоч на сьогодні. Оооо, у вас і тут стара пломба і тут, треба негайно міняти. Питаю, що прямо геть усі? Та ні і прямо зараз? - не зовсім, деякий час вони протримаються, але краще замінити і краще саме зараз.

Повертаюся до свого лікаря. Питаю, ось мені радили оці пломби замінити. Вона мені каже, ну дивится, ці пломби стоять добре, проблем з ними немає, зуби вас не турбують. Замінити можна але кожна заміна це додаткова обробка, стає більш тонкою стінка зуба і якщо ви будете через кожни два роки міняти пломбу то колись рідні стінки зломаються і далі шлях на протезування.

Або після пломбування тільки за два дні розумію, нова пломба трохи мені заважає, звертаюся - одразу підгорегували, нічого не заважає, безкоштовно.

Райони: Лук'янівка, КПІ-Нивки, Солом'янка.
Додаткова інформація
Модератор:

AlMat, doctor_b, moderator, Outdriver 

2 користувачів і 36 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 425