GreenMile 19.02.2023 13:09 пишет: Кстати, да, у меня как раз на рамке есть хорошая вмятина, не помню точно что упало, но скол оставить точно могло. Дизайн надо смотреть в интерьере, у себя прикидывал с рамкой и без, так без смотрелось намного хуже: рядом мойка из нержи и плинтус столешницы тоже под нержу. А если кухня без металла, то рамка будет как бельмо в глазу
25 лет пользуюсь хайлайт поверностью Ariston V042S, с металлической рамкой, с регулированием мощности включением/выключением а не ШИМом, ничего не напрягает. Если поставлю без рамки - через неделю надо будет покупать новую поверхность Да, в сименсе расширение под утятницу по дебильному сделано, в моем аристоне более разумно
GreenMile 19.02.2023 13:09 пишет: Кстати, да, у меня как раз на рамке есть хорошая вмятина, не помню точно что упало, но скол оставить точно могло. Дизайн надо смотреть в интерьере, у себя прикидывал с рамкой и без, так без смотрелось намного хуже: рядом мойка из нержи и плинтус столешницы тоже под нержу. А если кухня без металла, то рамка будет как бельмо в глазу
25 лет пользуюсь хайлайт поверностью Ariston V042S, с металлической рамкой, с регулированием мощности включением/выключением а не ШИМом, ничего не напрягает. Если поставлю без рамки - через неделю надо будет покупать новую поверхность Да, в сименсе расширение под утятницу по дебильному сделано, в моем аристоне более разумно
25 років хайлайт - це як жигулі зараз рекомендувати ). Автор питає за індукцію
По темі - колись вибирав, читав, що бувають різні типи скла, більш дешеве буде зразу в павутині подряпин, як в общазі якійсь. А буває стійке, навіть через десяток років окремі подряпинки розгледіти можна, але в цілому виглядає пристойно, як нова. У того ж електролюкса були обидва варіанти
25 років хайлайт - це як жигулі зараз рекомендувати ). Автор питає за індукцію
По темі - колись вибирав, читав, що бувають різні типи скла, більш дешеве буде зразу в павутині подряпин, як в общазі якійсь. А буває стійке, навіть через десяток років окремі подряпинки розгледіти можна, але в цілому виглядає пристойно, як нова. У того ж електролюкса були обидва варіанти
Вот у меня тоже аристон, но модели "по-дебильному"
NiKOLeg 21.02.2023 09:17 пишет: Цікаво як працює таймінг. В моїй(10 років) виключає всю плиту. А чи є такі, що виключають тільки конфорку під таймінгом?
В мене AEG (модель не пам'ятаю) таймер на кожну конфорку окремо. Їй теж десь років 10.
Рекомендую ТС ознайомитися, якщо раптом цього не робив, з попередньою темою
У мене 3-х річний китайський Interline, таймер на кожну конфорку окремо. Взагалі китаєць показав себе за 3 роки краще попереднього Samsung, жодного разу ще не ламався, плюсів перед бюджетним Samsung в нього більш ніж достатньо (писав про них 3 роки тому в темі, вище). Якщо вріже дуба, буду брати щось з Bosch, від якої в першу чергу очікуватиму відсутність ШІМ та кращу якість скла. Не так, щоб у китайця з цим було все погано і воно дуже дратувало, але хочеться чогось більшого.
...буду брати щось з Bosch, від якої в першу чергу очікуватиму відсутність ШІМ ...
А я от думаю, що абсолютно усі плити регулюються за допомогою ШІМ... Просто є нюанси з ним. Якщо в інфрачервоних плитах він не помітний з-за фізики, там інертність велика, то в індукційних не помітність, в більш дорогих плитах, реалізовується іншим методом. Там значно краща котушка, яка дозволяє зробити ШІМ значно більшої частоти, який просто не помітний в реальному застосуванні. До речі, я можу помилятися, якось не приходилось розбирати дорогі індукціонки.
ELECTROLUX IPES6452KF Hob2hood, в использовании 2+ года, начала выключаться сама читал что такое бывает у многих По поводу рамки: когда себе выбирал, читал что туда набивается грязь...