autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Абрвалг | IesuiT **
Re: Ремонт ванної кімнати
[Re: DmitryPassat] 28 февраля 2023 в 19:00
DmitryPassat 28.02.2023 10:40 пишет:

Абрвалг 27.02.2023 22:27 пишет:

В ответ на:

Отак і виходить ремонт санвузла у хрущі за 7+ тис. У.о.

верхнего предела не существует, можно и стоимость квартиры освоить.

Но ТС же писал: " Цікавило саме скромно: плитка, душова, умивальник, сантехніка". Я понимаю, что скромность автоуашника и скромность простого человека это разные вещи, но все же смею предположить, что в 3 тыс дол США, если бюджетно все делать, поместиться можно.
Ну а можно купить смеситель за 500 дол , унитаз за 3-4 тыс долларов, душевую кабину за тыщу дол, лучше за 2. Это мы еще к кафелю не приценивались....:)

если самому класть плитку , освоить к примеру пвх трубы и т.п то вполне можно + если есть инструмент , но тогда надо посчитать стоимость своего времени .

я спорить особо не буду, но путь ТС озвучит ( если посчитает нужным) во что вышло итого.
свою цифру "около 3 тыс дол" оставляю в силе
Dorosh | Супер писатель! ***
[Re: DmitryPassat] 1 марта 2023 в 00:33
DmitryPassat 27.02.2023 20:14 пишет:

Летом 22 делал в панельном санузел совмещенный:

в грн +- было
15к демонтаж сантежкабины и вывоз мусора
2к+ еще раз вывоз мусора после всех работ
10к перенос стояков
80к работа мастера под ключ
56к плитка
20к всякие смеси, материал стен и тп
9к горшок
6к инсталяция
22к кабинка
11к душ
5к полотенчик
8к столешница + дверка
4к умывальник
6к кран
5к теплый пол
17к трубы , краны, колекторы, счетчики
5к бойлер
2к вентилятор
5к зеркало
9к дверь

и наверно забыл еще что-то процентов на 10-15% , с началом работ обязательно вылезут дополнительные нюансы в виде начал в ванной а закончил на кухне и тп.

Мастера нашел на Ютубе , можно сказать созревал/стоял в очереди к нему несколько лет, но результатом доволен более чем.

Я не буду казати ціни на матеріали, бо по фото не видно, а ціни на роботи - космос.
Ні 45 кутів, ні великого формату плитки...
Та і квадратів там явно не 10 по полу...
І ще, для такого розміщення інсталяції, існують набагато цікавіші рішення коробів, але ж то складніше у роботі, тому майстри про них не кажуть замовнику.
Змінено Dorosh (00:34 01/03/2023)
Шляпа | member ***
[Re: Slavik-d] 1 марта 2023 в 01:28
65 к ванна в панельці цієї осені.Винесли все старе та занесли все нове в такому ж самому форматі без витребеньок.З металевою ванною за 4 к(як приклад)Без нової сушарки,з одним старим змішувачем,лише труби під г/х воду переробили.Робота 31,5 к + тумбу змонтував сам.Те що хоче топікстартер буде набагато дорожче моїх 65к.Моя ціна - це мінімум нижче якого нереально спуститись.Єдине на чому не економилось - труби,крани,змішувач
juiT | подсевший на форум *
[Re: Zelinski] 1 марта 2023 в 07:19
Zelinski 20.02.2023 15:48 пишет:

Ну и добавлю, что сейчас охрененно невовремя делать ремонт вообще. Производители плитки в основном находились на востоке. Завод Zeus в Славянске разбили, харьковские не работают, KNAUF уничтожили. В результате их шпатлевка, что стоила 115 грн /мешок до войны, сейчас стоит 330 грн, потому как везется из Кишинева. Все материалы подорожали ужасно

У людини ванна кімната, а не спортзал.
juiT | подсевший на форум *
[Re: Slavik-d] 1 марта 2023 в 07:23
Slavik-d 20.02.2023 12:11 пишет:

Приглядаємо квартиру і от ніби все ок, але ванну потрібно повністю переробляти. Викинути саму ванну, раковину, оббити плитку, покласти нову плитку, сантехніку, душову.
Як би прикинути грубо по грошам? 2 тис у.о. вистачить? Може хтось ремонтував нещодавно і може з досвіду підказати?

Нафіг та ванна потрібна? Якийсь совок, душева кабіна маст хев. Єдине її потрібно самому робити, а не ставити пластикове гімно.
Сантехніки знають як.
Змінено juiT (07:24 01/03/2023)
Абрвалг | IesuiT **
[Re: juiT] 1 марта 2023 в 09:36
В ответ на:

Нафіг та ванна потрібна? Якийсь совок, душева кабіна маст хев. Єдине її потрібно самому робити, а не ставити пластикове гімно.
Сантехніки знають як.

вот правильно, сказал как отрезал . именно совок и веник
DmitryPassat | Достоевский **
[Re: Dorosh] 1 марта 2023 в 12:04
В ответ на:

Я не буду казати ціни на матеріали, бо по фото не видно, а ціни на роботи - космос.
Ні 45 кутів, ні великого формату плитки...
Та і квадратів там явно не 10 по полу...
І ще, для такого розміщення інсталяції, існують набагато цікавіші рішення коробів, але ж то складніше у роботі, тому майстри про них не кажуть замовнику.

цього літа планую повторити у іншій квартирі і обов'язково вас запрошу як експерта наглядача
[Re: DmitryPassat] 1 марта 2023 в 13:18
DmitryPassat 01.03.2023 12:04 пишет:

цього літа планую повторити у іншій квартирі і обов'язково вас запрошу як експерта наглядача

У вас досить охайно зроблено. Я навіть розумію, навіщо той величезний люк у стіні, у випадку заміни труб, не потрібно буде нічого розбивати.
А от плитку на стіні дзеркала, краще б було відцентрувати. Трап, у вашому випадку, краще вже було повністю до стіни підвести, а не залишати там той сантиметр. Але то такі дрібнички, що їх перестаєш бачити через пару днів.

До речі, підігрів душової зони робили?
З чого у вас зроблена столешня?
DmitryPassat | Достоевский **
[Re: Dorosh] 1 марта 2023 в 15:08
Dorosh 01.03.2023 13:18 пишет:

DmitryPassat 01.03.2023 12:04 пишет:

У вас досить охайно зроблено. Я навіть розумію, навіщо той величезний люк у стіні, у випадку заміни труб, не потрібно буде нічого розбивати.
А от плитку на стіні дзеркала, краще б було відцентрувати. Трап, у вашому випадку, краще вже було повністю до стіни підвести, а не залишати там той сантиметр. Але то такі дрібнички, що їх перестаєш бачити через пару днів.

До речі, підігрів душової зони робили?
З чого у вас зроблена столешня?

Трап впритул до стіни , на фото обман зору.
Розмір дверки під розмір бойлера 80л високого/slim , щоб можна було його якось обслуговувати при потребі + там стояк/колектори і тп
По центруванню швів питання риторичке як і по кутам 45 - бачив багато думок на ютубі, що ці вже застарілі упередження.
Столешню і дверку замовляли у Віярі на Костянтинівській , звичайна для кухні вологостійка якась там, доречі столешню прийшлося купити 3м а залишок встановити на дачі.
Tarasoff | СуперСтар **
[Re: Dorosh] 6 марта 2023 в 09:42
Dorosh 01.03.2023 00:33 пишет:

Які саме?
harald67 | подсевший на форум **
[Re: DmitryPassat] 6 марта 2023 в 11:13
DmitryPassat 27.02.2023 21:40 пишет:

Тропічний там є, віглядає частково на фото. Гігієнічний - не навчені користуватись і мені вони з техніки безпеки не подобаються.

Якщо є тропічний душ то чому зовнішній змішувач і навіщо гнучкий душ так високо підвішений?
zyoma | важничающий писатель ***
[Re: Dorosh] 6 марта 2023 в 12:56
Dorosh 25.02.2023 23:28 пишет:

Нічого складного тут взагалі не бачу, тим більше 5-7, але і в 2 буде майже не можливо вкластися. Самих робіт по оздобленню там +- 1 куе, а от сантехніку оцінити не можу без точних планів, але разом з демонтажем також в 1 куе оцінив би. Решту, це вартість матеріалів, ну там не обмежено.

Робила санвузли в 2021 році, знайшла свою калькуляцію, загалом 8900 за 2 шт. Саме робота з укладання плитки в тих рамках, що ви озвучили: 730 і 930, включаючи всі підрізки, затирку і т.д.
Приблизно 1,5К на 2 приміщення плитка (недорога Іспанія і Італія), епоксидна затирка, суміші.
Приблизно 3,3К на 2 приміщення сантехніка (інсталяції, унітази, умивальники, змішувачі, ванна, піддон).
І це я ще скло в душову не поставила.
Все без фанатізма, середній сегмент (Grohe, Kludi, Kaldewei, трохи дорожчий GRB) куплене за максимальними можлиливими знижками, не з вітрини агромату.

І у мене естетика попрощє, хотєлка ТС виглядає дорожче. Ясно, що можна відмовитися від підсвітки, поставити шторку з Епіка і кутники, але виглядати воно буде трохи не так, як на фото:)
[Re: Tarasoff] 6 марта 2023 в 13:27
Tarasoff 06.03.2023 09:42 пишет:

Dorosh 01.03.2023 00:33 пишет:

Які саме?

Короб робити до верху, можна з нішами, але головне те, що він має бути до душової, і скло душової ставиться вже на короб.
Плюси: збільшується корисна площа душової, відсутній отой закуточок, дизайн більш завершено виглядає, заявляються ніші.
Slavik-d | сталкер закарпатья ***
[Re: Шляпа] 7 марта 2023 в 09:43
Шляпа 01.03.2023 01:28 пишет:

65 к ванна в панельці цієї осені.Винесли все старе та занесли все нове в такому ж самому форматі без витребеньок.З металевою ванною за 4 к(як приклад)Без нової сушарки,з одним старим змішувачем,лише труби під г/х воду переробили.Робота 31,5 к + тумбу змонтував сам.Те що хоче топікстартер буде набагато дорожче моїх 65к.Моя ціна - це мінімум нижче якого нереально спуститись.Єдине на чому не економилось - труби,крани,змішувач

Дякую

Прозвонив майстрів. Попередньо моя забаганка 35-40 тис робота + матеріали. Я так оцінив, що плитка, душова перегородка, змішувач і бойлер ще в 40-50 стануть.
Додаткова інформація
Модератор:

AlMat, doctor_b, moderator, Outdriver 

5 користувачів і 74 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 3829