исаев 17.08.2023 16:56 пишет: Юзаю форь 2017 року вже більше 3 років ,брав цілого американця (да таке буває) передивився багато в Украіні та на аукціонах США, пробіг був 27 тис міль(44 тис км ) зараз 93 тис км. Машина повністю вартує своіх грошей! Купувалася предмаксимальна комплектація (доставляв ще підігрів руля та заднього сидіння , передні сидіння поставив від WRX дуууже зручні стають "болт он"!, дзеркала з поворотами все переведено у км літри тощо, адаптивний круіз пращює, адаптивне світло бомба) скажу так - в офіціалах 16-18 рр і половини тих опцій немає що в америкосі. Але ж і у америкосі немає наприклад двозонного клімату (така собі річ) тільки у небагатьох є безключовий доступ та пам'ять сидінь (теж таке собі)........люк в америкосі те що требва! музика Харман Кардон досить не погано ))) але ж звісно треба дивитися кожну конкретну машину, особливо для себе вирішив обслуговуватися в Тарасівці на неофіційному "профільному" СТО.
У кожного свої потреби. Для мене от підігрів руля - мастхев. Підігрів задніх сидінь - не розумію навіщо потрібен. Пам'ять сидінь - суперфіча. У мене з дружиною різниця у зрості 24 см - то ж без пам'яті незручно. Адаптивний круїз - мені не потрібен, так само як і музика самсунг харман кардон.
Про те, що адаптивний круїз не потрібен - може казати лише людина, яка не їздила і не має адаптивного круїзу
Коли їздив на Outback BR адаптивного круїзу там не було і думав, що він не потрібен. Зараз на BS я зрозумів, що адаптивний круїз дуже крута штука та повинен обов'язково бути.
В ответ на: Про те, що адаптивний круїз не потрібен - може казати лише людина, яка не їздила і не має адаптивного круїзу
Повністю пидтримую. Для мене це був основний стимул купити поточне авто. На дальняку це просто казка, можна легко проїхати 200-300-400 км, не торкаючись педалей в трафіку. Навіть в городі, якщо не хочеться маслати педалі - просто їдешь і все.
Плюс безпека. Такого щоб б прям спасло від ДТП не було, але пару разів було, що система зреагувала на людину, що випала на дорогу на мить раніше
В ответ на: Про те, що адаптивний круїз не потрібен - може казати лише людина, яка не їздила і не має адаптивного круїзу
Повністю пидтримую. Для мене це був основний стимул купити поточне авто. На дальняку це просто казка, можна легко проїхати 200-300-400 км, не торкаючись педалей в трафіку. Навіть в городі, якщо не хочеться маслати педалі - просто їдешь і все.
Звичайно по трасі дуже приємно, але ж я б поміняв айсайт на палку із звичайною коробкою, ні, по говнах я їздити не збираюся, але всеж варіатору довіри немає, сусід попросив відтяхнути машину на СТО за 5км і довелося довго вибачатися...
batal 04.10.2023 11:34 пишет: Плюс безпека. Такого щоб б прям спасло від ДТП не було, але пару разів було, що система зреагувала на людину, що випала на дорогу на мить раніше
На людину, на попереднє авто, а окрім того ... на кущі, коли по сільским узбіччам їдеш, перщий раз ледь кірпічей не відклав
В ответ на: Звичайно по трасі дуже приємно, але ж я б поміняв айсайт на палку із звичайною коробкою, ні, по говнах я їздити не збираюся, але всеж варіатору довіри немає, сусід попросив відтяхнути машину на СТО за 5км і довелося довго вибачатися...
Це світова тенденція, нажаль. Сам би собі купив палку, але чекаю, коли зможу собі дозволити друге авто як performance car. Але як основне сімейне авто альтернатив немає, бо доружина і донька вже готова за кермо
І да, вже в цьому році подружили палку і айсайт Субару таки вирішили, що треба робити щоб продавати і далі BRZ та WRX. Інші виробники це зробили давно
В ответ на: а людину, на попереднє авто, а окрім того ... на кущі, коли по сільским узбіччам їдеш, перщий раз ледь кірпічей не відклав
Можливо, система іноді попереджає про небезпеку, але відвертий глюк зловив один раз, коли обїзжав авто, а система в режимі підтримання швидкості за авто попереду дійшла до висновку, що треба гальмувати. Я на газ, а вона на тормоз. Але це більше мій косяк, так як активна їзда і круіз несумісні
В ответ на: а людину, на попереднє авто, а окрім того ... на кущі, коли по сільским узбіччам їдеш, перщий раз ледь кірпічей не відклав
Можливо, система іноді попереджає про небезпеку, але відвертий глюк зловив один раз, коли обїзжав авто, а система в режимі підтримання швидкості за авто попереду дійшла до висновку, що треба гальмувати. Я на газ, а вона на тормоз. Але це більше мій косяк, так як активна їзда і круіз несумісні
Ні, в мене було трохи інакше, з'їхав з траси, круїз у режимі "Ready", дорога така, що тільки по узбіччу, а там кущ, чи гілка майже рядом і айсайт як дасть по гальмам, аж ABS затріщав...
batal 09.10.2023 11:55 пишет: Це світова тенденція, нажаль. Сам би собі купив палку, але чекаю, коли зможу собі дозволити друге авто як performance car. Але як основне сімейне авто альтернатив немає, бо доружина і донька вже готова за кермо
Ех... Донька вже років п'ять керує, але вона вже одружена і там іньша машина, доречі на палке, а от дружина... Права отримали у один день, а зараз тільки іноді засовую її за кермо, але самосійно водити не хоче.
batal 09.10.2023 11:55 пишет: І да, вже в цьому році подружили палку і айсайт Субару таки вирішили, що треба робити щоб продавати і далі BRZ та WRX. Інші виробники це зробили давно
О! Оце приємна новина! Не знаю якою і коли буде наступна машина, але...
Amateur 08.10.2023 07:23 пишет: по говнах я їздити не збираюся, але всеж варіатору довіри немає, сусід попросив відтяхнути машину на СТО за 5км і довелося довго вибачатися...
ну і задарма. варік субару досить надійший - як приклад, на очах форік 2 літри 14 року, який тягав до війни постійно човен, майже цілий рік + причіп з будматеріалами на будівництво дачі. Досі їздить, все норм, ТО згідно регламенту офіциалів.
Про те, що адаптивний круїз не потрібен - може казати лише людина, яка не їздила і не має адаптивного круїзу
Коли їздив на Outback BR адаптивного круїзу там не було і думав, що він не потрібен. Зараз на BS я зрозумів, що адаптивний круїз дуже крута штука та повинен обов'язково бути.
А у субару адаптив вміє стоп-старт, чи після повної зупинки рушати треба самому?
А у субару адаптив вміє стоп-старт, чи після повної зупинки рушати треба самому?
це фішка не круїзу, як на мене. коли новий аут тестував - то, коли ти зупинився за кимось на світлофорі, наприклад, то можна відпустити гальма - машина буде сама іх утримувати, поки не рушить та машина, що попереду, а ось чи збереже вона налаштування круїзу, якщо він був увімкнутий до цього - хз.
це фішка не круїзу, як на мене. коли новий аут тестував - то, коли ти зупинився за кимось на світлофорі, наприклад, то можна відпустити гальма - машина буде сама іх утримувати, поки не рушить та машина, що попереду, а ось чи збереже вона налаштування круїзу, якщо він був увімкнутий до цього - хз.
Адаптив вміє повністю зупинятись, наприклад на світлофорі за кимось, чи з певної швидкості вимикається?
* Режим працює до повної зупинки * Якщо зупинка більше секунди (суб'єктивно) - переходить в режитм очікування * Для старту в цьому режимі треба натиснути кнопку на кермі * Якщо пройшло декілька секунд після того, як поїхала машина попереду, а ти стоїш - дає попередження
* Режим працює до повної зупинки * Якщо зупинка більше секунди (суб'єктивно) - переходить в режитм очікування * Для старту в цьому режимі треба натиснути кнопку на кермі * Якщо пройшло декілька секунд після того, як поїхала машина попереду, а ти стоїш - дає попередження
Включити режим можна за будь-якої швидкості
Якщо адаптивний круїз після повної зупинки перейшов в режим очікування, то для того, щоб авто знову поїхало можно ще нажати на педаль газу Особисто я так і робив, у Вас в перший раз прочитав, що можно це робити ще кнопкою на кермі
Включити режим можна за будь-якої швидкості
Якщо адаптивний круїз після повної зупинки перейшов в режим очікування, то для того, щоб авто знову поїхало можно ще нажати на педаль газу Особисто я так і робив, у Вас в перший раз прочитав, що можно це робити ще кнопкою на кермі
Відпустив тормоз, ричажок керування круїзом одне нажимання угору. Все, поїхали.