US7IGN 07.03.2023 12:45 пишет: наскільки я зрозумів в англійській дуже багато синонімів. ну або для нас то синоніми, але у них одним словом розкривається цілий комплекс. гарний приклад - salary, wages, earnings, income, revenue + ...
То не синоніми, англійська - мова торговців, і в ній дійсно дуже багато слів для різноманітних бізнес-відносин, точно більше ніж в російській/українській.
для звичайної людини все це одне й те ж саме - бабло, яке вона за щось отримала...
Ну, є і такі люди. Яким і дійсно геть не треба ані англійська, ані економіка, ані будь-які інші знання і навички, вони й так цілком достатньо пречудові для того, щоб їм були зобовязані за це давати бабло.
kym 05.03.2023 16:38 пишет: я тренируюсь по дуолинго там и слова буквами и текст на слух и контроль произношения главное - каждый день, хоть по чуть-чуть когда еще только начинал дуолинго, была возможность побывать ТАМ, среди НЕ наших
трудно, особенно на слух, их понимать продолжаю самообучение, может через время смогу проверить знания на практике....
ловлю себя на том, что, например, приезжая в ту же Польшу, по незнанию этого польского, часто срываюсь на английский, который тоже далеко не айс.... но.... на слух польский конечно понятнее, но не всегда могу сказать, потому автоматом срываюсь на английский а уж потом просто достаю телефон и включаю гугл-транслейт в Венгрии вообще без переводчика нечего делать, Хорватия проще проходила
в дуолинго есть такой прикол - когда нужно шото говорить, в любую фразу можно вставить факин и прокатит.
Я починав з нуля вчити англійську за допомогою дуолінго, досить помогло ( як для людини що до того ніде англійської не бачила, навіть в школі), зараз жінку і дітей підсадив, учать потроху. Доречі можна і з телефона, і з компютера, в компютерній версії серця безкінечні.